Visual stories for Kinderfeets

2021-07-19

Jedan od omiljenih zadataka mi je osmišljavanje vizualnih priča za Kinderfeets. Svaki dan komuniciram s ljudima diljem svijeta i pronalazim kreativne osobe s kojima bi mogli ostvariti suradnju i stvoriti sadržaj za neki od proizvoda. Suradnike biram po kvalitetnom sadržaju, a u komunikaciji osjetim da je to prava osoba za taj posao. Ovaj dio intuicije je izuzetno važan i uvijek sam dobro odabrala kada sam radila tako. Većina njih nije niti svjesna koliko potencijala imaju, i toliko mi je drago kada shvate koliko toga mogu. Dobiju priliku izraziti se i predstaviti cijelome svijetu jer Kinderfeets je brand koji svoje proizvode ima na gotovo svim kontinentima.

Htjela bih vam predstaviti Izabelu i njezinu predivnu djevojčicu. Žive na relaciji UK-Poljska.

“My name is Izabela. I am 32 years old happy and fulfilled woman. I’m photography and nature lover.
My adventure with photography began when my daughter Liliana appeared in the world … It is thanks to her that I love expressing myself through photography. I love spending time with her. Just catch every moment and enjoy life!”

It’s my job to clearly explain how to maintain our brand image, how to execute our design process for each event and product, and how to make sure everything we do is reflective of our company and our clients in tandem.

Uživajte u predivnim fotografijama.


What could be better than making the everyday things around you beautiful and visually intriguing?

Mogu zatvoriti oči i vidjeti gotov proizvod, fotografiju, priču.
Povezujem proizvod i ljude. S uzbuđenjem isčekujem fotografije i sa toliko gušta slažem vizualne priče za Kinderfeets.

The world needs creativity and beauty so so much.

SHARE THIS STORY