Važnost brend fotografije, client work: Studijo

2023-05-16

Kako napraviti brend koji se ističe na tržištu? Toliko je faktora. O tome smo govorili cijeli vikend na Lifestyle Portfolio Class u Motovunu. Branding podrazumjeva identitet, poruku koju šalje, strategiju, glas i brend fotografiju. Sami indentite čine vizualni elementi po kojima promatrač može odmah identificirat brend. Fotografije koje gledate napravila sam za hrvatski brend Studijo koji se bavi izradom tapeta. Koliko vas mi je pisalo kada sam samo na storijima na socialu podijelila neke od ovih fotografija. Odmah ste prepoznali brend. Od kvalitetnog proizvoda, pakiranja, nasmijanih lica osnivačice brenda Josipe Maras i njezinog snažnog ženskog tima.

Pričala sam na Lifestyle Portfolio Class koliko volim candid fotografiju jer vidim lijepo svaki dan svuda oko sebe. Ne trebate tražiti prostor za snimanje i savršenu fotografiju. Možete je dobiti i u vašem malom zatrpanom studiju. Ljepota je uvijek svuda oko nas, ali dolazi iz naših očiju. Moramo je moći prepoznati i zabilježiti. Studijo se seli u veći prostor, brend je uspješan i raste i čestitam im od srca! Ali je lijepo imati za uspomenu ovaj mali i simpatičan prostor od kuda je sve i krenulo.

Lifestyle Portfolio Class edukacija je slijedeće godine u Makarskoj. Zato pratite web stranicu i social za više informacija i kako biste ulovili vaše mjesto na vrijeme po najnižoj cijeni.

A o ovom simpatičnom i uspješnom timu pročitajte više na Journal.hr.

SHARE THIS STORY
COMMENTS
EXPAND
ADD A COMMENT