Pokloni dio sebe

2021-12-20

Prekrasni božićni projekt "Pokloni dio sebe" koji je osmislio Designer Outlet Croatia kako bi potaknuo sve ljude blagdanskog duha i topla srca da uz klasične darove daruju i dio sebe svojim najbližima.

Pokloni dio sebe

PROJEKT za klijenta Designer Outlet Croatia

Hvala klijentu na povjerenju.

With a digital “painbrush” I invest all of myself to create aesthetically appealing visuals.

By being aware and feeling the vibe, I tend to make things more alive and experiences more memorable. That’s what I do.

POKLONI DIO SEBE

PROJECT FOR DESIGNER OUTLET CROATIA

It’s all about the feeling you leave your clients with.

Kreativci koji su sudjelovali na projektu: Ana Tevšić Nauković iz Love, Ana. design studio, Emilija iz Pepper atelier i Maja Kranjec s bloga Krameraj, Ivana Čuljak-Lošić iz Neka Jedu Kolače.

Ovaj puta ja nisam bila zadužena za fotografiju, ali sam okinula par fotki koje su baš lijepe, pogledajte tu u blog postu.

Ono što si želim sljedeće godine je pravi mali studio kako bih mogla ovakve projekte odrađivati na drugoj lokaciji. Ideju sam već počela odrađivati i ove godine. Sada me čeka bojanje zidova, osmišljavanje boja i elemenata koje ću koristiti za snimanje na toj lokaciji.

Toliko se tome veselim. I svakom sljedećem projektu. Energija na setu je bila divna. Nadam se da mogu bar dio prenijeti s ovim materijalima. Uživajte u fotografijama i videu.

Toliko volim svoj posao. Pa kada se nešto treba napraviti i u kratkom vremenu, nema problema. U glavi imam ideje, treba mi samo malo vremena u miru i tišini za kreativu. Kada me klijent nazvao i pitao da li mogu odraditi snimanje, srediti interijer i napraviti da je lijepo, počelo je osmišljavanje ove bajke. Dopala mi se sama tema projekta jer je ovo i poruka koju godinama pokušavam podijeliti na blogu: pokloniti dio sebe, unijeti dio sebe u svaki projekt, svaki trenutak dana i svoga doma. Dakle imala sam dva zadatka: urediti set, osmisliti boje kako bi mogli vizualno povezati priču svakog kreativca. Tu su mi jako bili važni i suradnici, pa sam krenula u potragu za video produkcijom kojoj bi ležao ovaj senzibilitet. Netko tko bi mogao moju ideju osjetiti i snimiti video koji pokazuje boje baš onako kako sam ih zamislila i posložila. I hvala Pepper atelier što ste to napravili baš tako, u najljepšim bojama, prenijeli dio čarolije. Pogledajte njihov profil, snimaju baš predivna vjenčanja.

Pokloni dio sebe

„Jako me vesele tradicije, okupljanje prijatelja i obitelji. Dekoracije i lampice po svuda me najviše vesele zbog djece. To je toliko veselja i topline koja se osjeti. Jako mi je fora klincima pakirati poklone i prodavati priču kako im to nosi Djed Božićnjak, a još ako uspijem nekoga nagovoriti da se zamaskira i zezne ih, meni nema veće sreće! Na taktove pjesme Zvončići otopim se” kaže kreativka kojoj je u ovo blagdansko vrijeme najvažnije poslati poruke o važnosti mira, ljubavi i nesebičnosti što čini kroz projekt “Pokloni dio sebe”.

- pročitajte cijeli članak na Story.hr

Ove divne dekoracije je radila Maja s bloga Krameraj.
Toliko mi je gušt sada gledati ove fotke, jako mi je žao što nisam više stigla fotografirati.

Draga Ivana i njezini prefini kolači.

SHARE THIS STORY