Love what I do

2019-09-06

Jako volim svoj posao. Uživam doma sa svojim dečkima, u uređivanju našeg doma, posebno dječjeg kutka. A jako me veseli kada to odradim i za nekog drugoga, ili za brend ili kada dobijem priliku urediti interijer za nekoga. Tada dobijem priliku negdje ostvariti svoje ideje. Vrte mi se cijeli dan po glavi, a teško da ću toliko puta preuređivati vlastiti stan. Htjela bih vam pokazati što sam lijepo snimila neki dan. Ovo su neki od najljepših dječjih brendova na tržištu. Uvijek sam za to da se kupi manje, a kvalitetno i lijepo. Zato birajte pametno. Slika je jako puno, stavila sam ih dosta u blog post da vam barem malo dočaram što ja to radim. Nadam se da ćete uživati gledajući i dobiti neku ideju.

Cherrie Blossom

Garbo & friends su na tržište pustili novu kolekciju predivnog imena Cherrie Blossom. Volim doma imati divnu posteljinu za klince i nas velike, a još me više veseli kada ostvarim suradnje s ovako kvalitetnim brendovima. Na fotkama vidite zapakirane proizvode. To je ono što posebno cijenim, pogotovo jer se vrećice u kojima se nalazi posteljina mogu iskoristiti za pohranjivanje sitnica. Ja u tome nosim pelene, dječju robicu, kozmetiku, donje rublje. Nema bacanja ambalaže. Uskoro pripremam fotke iz dječjeg kutka. I jako me to veseli.

Mia & Mika toxic free moccs

Mokasine su Mia & Mika. Predivne boje, najmekanija koža. Imam i ja jedne velike. Toliko volim taj naš mali brend. Ako nemate moccse za klince, obavezno nabavite jedne.

Mrs Mighetto – The flutter of wings whispers in the otherwise noiseless skies above the magnificent bird palace.

Papirnate ptičice su Mrs Mighetto, kao i ova velika lijepa knjiga Lonely in the land of letters i privremene tetovaže.

Nose talk – A loving peck on the nose. Nothing more, but it says it all. No need for words.

Predivni posteri na zidu su Kongstad Studio. Uskoro slijedi i jedna lijepa priča o tim printevima.

Little Dutch – Enjoy the little things

Igračke na fotkama su Little Dutch. Moji klinci ih jako vole. Konačno smo dobili i lutku za dečke. Da i dečki vole kuće, lutke, kuhati, sve što ih podsjeti na svakodnevnicu, glume, maštaju i igraju se. Town play box je jako fora, klinci ga okolo nose kao kofer. Matej baca i vadi figurice, to mu je sad trenutko jako fora. A Toma mu pokazuje kako se igra. Sve je napravljeno od drveta i kartona. Njihova je i ova divna drvena duga i biciklić. Igračke su dostupne u simpatičnom malom dućanu Fun Baby na zagrebačkoj Trešnjevci. Jako me veseli što na Instagramu bloga možete osvojiti poklon bon od 500kn i razveseliti vašeg malca s nekom od ovih divnih igračaka. Do kraja mjeseca iskoristite i popust na Little Dutch kod Fun Baby s kodom LILIHALODECORATION15. Ovo je baš lijepi poklon za vaš malce ili ukoliko idete nekome na ročkas.

Sretno klincima na prvi dan vrtića i škola.

XOXO, Lili

SHARE THIS STORY
COMMENTS
EXPAND
ADD A COMMENT