Wellness

A modern guide to healthy & happy home

Mi smo čuvari svog doma, tijela i svoje obitelji. Učinili bismo sve kako bismo zaštitili svoje male i velike.
Mi roditelji smo glavni i odlučujemo s čime im hranimo tijelo, um i dušu kao i što im stavljamo na kožu, naš najveći organ.

Razumijem da ne mogu kontrolirati svako okruženje u kojem se moja obitelj nalazi, ali možemo kontrolirati ono što ulazi u naš dom i tijelo. Mnogi "sigurni", "prirodni" i "čisti" proizvodi koji se nalaze na policama trgovina nisu uistinu sigurni za moju obitelj i sadrže toliko štetnih sastojaka, znala sam da to moram promijeniti.

Svemu tome su me učile moja baka i mama, a danas ja učim svoje klince.

READ MY STORY

Love begins at home, and it is not how much we do, but how much love we put in that action.

Your home should tell the story of who you are and be a collection of what you love.

Biram samo najbolje za svoju djecu. Za sve nas. Brinem o nama i našem domu. Brinem i za sebe. Jer ne samo da se osjećam dobro, nego sam i dobar primjer svojoj djeci. Oni danas imaju zdrave navike. Bitno je jesti dobro, dovoljno spavati, kretati se i baviti fizičkom aktivnosti. Dobro je ponekada se maknuti od rutine i otići na put, pročitati dobru knjigu i ispuniti dom smijehom, prijateljima, zagrljajima, dobrom hranom i divnim mirisima.

Za svoju obitelj sam izabrala najkvalitetnija eterična ulja tvrtke koja je više od 25 godina uspostavlja i održava standarde u svakom pogledu: od održivih praksi nabavke i sadnje biljaka do najmodernijih postupaka istraživanja i testiranja, uvijek stvaraju najčišća eterična ulja i proizvode koje sadrže ulje.
Pažljivim odabirom proizvoda poboljšavamo živote, činimo naš planet zelenijim i budućnost svjetlijom.

Odlučila sam krenuti na wellness putovanje. Da, to je putovanje. Nabavka Start paketa s uljima i difuzorom nije konačno odredište, nego početak. Promjena se ne događa preko noći, ali male promjene donose velike rezultate.

Destilat prirode u bočici, prilika za bolji život.

Because I love you

kid

Start paket

Pozitivna promjena i apsolutno najbolja investicija za zdravlje moje obitelji.

Start paket s Dewdrop ili Desert mist difuzorom

package .01

Dewdrop ili Desert mist difuzor • 12 vrhunskih eteričnih ulja • 2 vrećice Ningxia napitka od goji bobica za podršku imunitetu • 10 malih bočica za uzorke • 1 roller nastavak kojeg odmah možete staviti na Stress away i koristiti topikalno

177.19€

Start paket Aria difuzorom

package .02

Aria difuzor • 12 vrhunskih eteričnih ulja • 2 vrećice Ningxia napitka od goji bobica za podršku imunitetu • 10 malih bočica za uzorke • 1 roller nastavak kojeg odmah možete staviti na Stress away i koristiti topikalno

287.81€

Start paket Charcoal Lantern difuzorom

package .03

Charcoal Lantern difuzor • 12 vrhunskih eteričnih ulja • 2 vrećice Ningxia napitka od goji bobica za podršku imunitetu • 10 malih bočica za uzorke • 1 roller nastavak kojeg odmah možete staviti na Stress away i koristiti topikalno

193.75€
BUY NOW

Close to Nature

Start paket sadrži eterična ulja i difuzor te je osmišljen za sve ljude koji žele uvesti eterična ulja u svoj dom, koji se žele rješavati kemikalija i okrenuti prirodnijem načinu života.

Taj paket je pomno dizajniran i osmišljen. U njemu se nalaze ulja koja zadovoljavaju sve potrebe jedne obitelji.

Morate razmišljati o kvaliteti eteričnih ulja ako ste ih odlučili uvesti u vas dom, jer to nisu samo lijepi mirisi. Eterična ulja su puno više od toga. To su hlapljive supstance koje se dobivaju iz različitih dijelova biljaka koje su pune aktivnih komponenata koje stupaju u interakciju sa stanicama u našem tijelu i tako podržavaju naše zdravlje.
Zato je važno da nema u njima sintetičkih dodataka, da nema kemikalija i da nisu prerazrijeđena.

Kada dobijete vaš paket, možete sasvim biti sigurni da ste dobili paket koji je vrhunske terapeutske kvalitete i da će se pokazati učinkovit u svim segmentima.

Recipes

Koliko je jednostavno kreirati najdivnije proizvode od eteričnih ulja i prirodnih proizvoda za naše klince, nas same i za naš dom. Pretražite moje omiljene i inspirirajte se.

READ MORE
A modern guide to healthy & happy home

ON INSTAGRAM

FOLLOW Because I love you kid