Digitalni proizvodi: magazini, katalozi, brošure, grafike

Oduvijek sam bila svjesna lijepoga oko sebe i važnosti kako prezentirati proizvod. Bavim se stiliziranjem i fotografijom ali i izradom digitalnih proizvoda. Ovo me zanimalo još prije fakulteta, a unazad nekoliko godina time se i aktivno bavim. Izrađujem najljepše digitalne magazine, kataloge, brošure i grafike.

Važno je za proizvod ili uslugu imati kreativnu i kvalitetnu fotografiju. To je ta product fotografija. A što nakon toga? Uvijek govorim da je šteta da se te fotografije iskoriste za jednu objavu na webu i da nestanu u moru objava na društvenim mrežama. Od tih predivnih fotografija ja napravim savršeni katalog ili magazin. I tada te fotografije postaju vizualna priča koja je u neposrednom kontaktu s klijentima. Katalog, magazin ili brošura može se staviti na web, blog, mailing listu, podijeliti kao link na društvenim mrežama.

Aktivno pratim brendove vani koje smatram benchmarkom za ovakve proizvode i pokušavam takvu kvalitetu rada stvoriti i kod nas. Sretna sam što su moji klijenti prepoznali moje ideje i vizije pa sam tako imala priliku raditi na prezanimljivim projektima koji su na kraju i rezultirali takvom publikacijom. Pokazat ću vam neke od radova.

Koliko je važna vizualna prezentacija proizvoda, kvalitetna fotografija i dobar katalog. Uživam u tom poslu i u svakoj sitnici vidim priču.