Summer in the mountains

2019-07-22

Proveli smo par dana u planinama. Posjetili smo Rogli u Sloveniji. Bili smo smješteni u divnom hotelu Natura. Blog post je prepun fotografija. To je najbolji način da vam prenesem kako nam je lijepo bilo. Daleko od gužve, obaveza, na svježem zraku. Zajedno, ja i moji dečki. Poveli smo i baku sa nama. Jako je zgodno jer ima laganih staza za klince i starije generacije, a sve do sadržaja za rekreativce i sportaše. Žao mi je što nas nije vrijeme poslužilo sve dane koje smo bili tamo, pa nismo obišli sve lokacije koje smo htjeli. Moja preporuka je svakako da iskoristite lijepo vrijeme preko ljeta i odete provesti nekoliko dana u planinama. Pratite prognozu i rezervirajte malo prije nego li idete. Na Rogli ima dovoljno smještaja i sigurna sam da ćete uživati. Ne zaboravite iskoristiti popust na Bookingu s mojim linkom. Vrijedi do polovice kolovoza!

A sada idemo pogledati slike.

Kao da su zvjezdice popadale po ovom divnim livadama.

Hej mališa moj, kako si tako brzo postao veliki frajer? Ali još uvijek bereš cvijeće za mamu. Moj Chufta. 
Zasto Chufta? Kada je Toma bio mali, s 1.5kg u inkubatoru i nakon par mjeseci u bolnici konačno se počeo debljati, dobio je krasne bebaste obraze. Od tada je on postao nas Chufta.

Kid, you will move mountains!

The Earth laughs in flowers

Keep close to Nature’s heart

Bradonja i beba.
It’s so peaceful out there and the air smells so good.

Na slikama dolje vidite klince kako uživaju na edukativnoj stazi napravljenoj posebno za najmlađe. Cilj je skupiti žigove na drvenoj pločici koju dobiju u hotelu. Šetnja s djecom traje sigurno dva sata i prava je uživancija. Staza nikako nije prilagođena za prolazak s kolicima, pa obavezno na put ponesite nosiljku.


Teaching children about the natural world should be seen as one of the most important events in their life 

SHARE THIS STORY
COMMENTS
EXPAND
ADD A COMMENT