- Marina & Lili

Radionica je namijenjena profesionalnim i amaterskim fotografima koji su spremni za sljedeći korak u svojoj karijeri. Ako ste spremni za ono o čemu ste do sada samo sanjali i tiho priželjkivali jednom u budućnosti i želite pokrenuti novi ili podići postojeći posao na novu razinu, ovo je (onako skromno) upravo ono što ste čekali. Pod vodstvom i mentorstvom Marine i mene imat ćete priliku nadograditi i poboljšati svoj fotografski portfolio kako biste se fotografijom počeli baviti profesionalno, okrenuli novi list i privukli klijente s kakvima želite raditi. Sounds good? Više informacija stiže uskoro. Ostavite nam svoj mail dolje niže ako ste spremni uzeti svoj život i svoj posao u svoje ruke. Mi smo spojile umove, srca i ideje i dat ćemo najbolje od sebe što imamo i što smo kroz godine izgradile kako bismo zajedno širili dobre vibre i stvarali jedan ljepši svijet.

Lifestyle Portfolio Class je dvodnevna radionica fotografije i stylinga te poslovnog coachinga na prekrasnoj lokaciji u Istri

Lifestyle Portfolio Workshop

USKORO ĆEMO OBJAVITI DETALJE O RADIONICI. PRIJAVI SE NA LISTU I PRIMI INFORMACIJE PRVI. PODIJELITI ĆEMO I EARY BIRD POPUSTE.

Error, name is a required field.
Error, please enter a valid email address.

Kome je namjenjena radionica?

Da li se mogu prijaviti i osobe koje nemaju profesionalnu opremu, ali jako vole fotografiju?

Lifestyle Portfolio Class je dvodnevna radionica fotografije i stylinga te poslovnog coachinga na prekrasnoj lokaciji u Istri, namijenjena profesionalnim i amaterskim fotografima koji su spremni za sljedeći korak u svojoj karijeri. Ako ste spremni za ono o čemu ste do sada samo sanjali i tiho priželjkivali jednom u budućnosti i želite pokrenuti novi ili podići postojeći posao na novu razinu, ovo je (onako skromno) upravo ono što ste čekali.

Workshop je namijenjen isključivo fotografima s vlastitom profesionalnom opremom, bilo da su amateri koji se žele profesionalno baviti fotografijom i zarađivati od fotografije ili profesionalni fotografi koji žele nadograditi svoj portfolio i otvoriti se za novi smjer, nove klijente i nove cijene. S druge strane, ako nemaš "profesionalnu" opremu, a stvaraš visokokvalitetnu fotografiju i želiš je podignuti na novi nivo, radionica može biti za tebe.

Pitanje je što je profesionalna oprema? Ljudi se profesionalno bave i iPhone fotografijom.

Koja područja pokriva radionica?

Koliko će trajati radionica?

Radionica nosi naziv Lifestye što obuhvaća stiliziranu hranu, interijer, still life, portret (rad s modelom).

Radionica će trajati dva dana, a osim fotografije, biti će i mentorship i business coaching u sklopu iste.

Kako pokrenuti blog? Tečaj koji vam objašnjava korak po korak.

Kako urediti dječju sobu?

Osnove uređenja interijera.

Kako koristiti Pinterest za posao?

It is fairy dust and wanderlust that guide our hands to create what our hearts desire.

Drago mi je da ste tu. Pažljivo sam složila nekoliko korisnih tečajeva sa znanjima koje imam. Svih ovih godina dobivam toliko upita na teme koje dijelim više od 10 godina na svom blogu. Toliko je uzbudljivo otkrivati nove vještine i znanja i stvarati nove lijepe stvari. Nikada ne treba prestati sanjati i stvarati. Možete sve što zamislite. Naučite nešto novo, napravite predivan životni prostor ili usvojite vještine za razvoj vašeg poslovanja. Neka ovo bude prva stepenica za vaše novo i bolje sutra.

Hvala vam još jednom što ste tu!

Kako složiti lijepi Instagram feed i zašto je to važno?

Kako napraviti dobru fotografiju mobitelom?

Fotografija i stiliziranje za kreativce i male poduzetnike.

Pažljivo pripremljen set fotografija za vaš web ili vaš brand - stock fotografija.