Zrinjevac More knjiga

2019-07-14

Ujutro smo otišli do grada na kavu. Nema ljepšeg mjesta od Zrinjevca. Danas je bio zadnji dan Mora knjiga. Impresivne bijele meduze, projekt su koji potpisuje naš poznati umjetnik Mario Miše. O zašto ih ne ostavite do kraja ljeta?

Toma je uživao, i da smo ostali duže, sigurno bi našli i neku fora knjigu za njega. Jako voli čitati od kada je završio prvi razred. Ali kako je trava bila jako mokra od pljuskova i nismo mogli pustiti Mateja da puza, nismo se mogli predugo zadržati. Mjesto je prelijepo, mirno je i ugodno.

Napravila sam brzi blog post da vam pokažem kako nam je bilo lijepo. Prošetali smo i naša nova kolica, Nuna Mixx 2019. Jako mi se dopada krović koji pruža UV zaštitu, ima imali prozorčić pa mogu gledati što Krofna radi. Tkanina na kojoj dijete sjedi je rupičasta i prozračna pa nam baš pomaže po ljeti. Stabilna su i lako se guraju i jednom rukom. Jednostavno se sklapaju i stanu u gepek. Kolica su dobila i prestižnu Red Dot award.

Odjurili smo doma kuhati ručak. Pišite ako imate prijedloge za lijepa mjesta u gradu, za kupanje u okolici. Ja se još uvijek patim s pronalaskom mjesta za ljetovanje 🙂

Najljepše moje trepavice.

SHARE THIS STORY
COMMENTS
EXPAND
ADD A COMMENT