Welcome to Selectedd store in Zagreb

2020-06-15

Dobrodošli u Selectedd. Kada sam prvi puta ušla u ovaj prostor, imala sam osjećaj da sam zakoračila u neku od mojih omiljenih zemalja sa sjevera Europe. Svaki detalj, ali baš svaki je toliko divan. I za sve je to zaslužna vlasnica Nives Borko. Selectedd trgovina uključuje sva osjetila pa možeš doći pomirisati divne Framine parfeme, prolistat časopise, opipati Frama keramiku  i poslušati glazbu sa jednog od mnogobrojnih Kreafunkovih zvučnika.

Selectedd je zamišljen kao koncept iskustvenog doživljaja kupovine. Sve što čini Selectedd. Od polica na kojima se nalaze s pažnjom odabrani predmeti, do stolova, stolica, vješalica i rasvjete pa do filcanih koševa za smeće, sve se može i kupiti.

Selectedd for all senses.

Ovo je mjesto gdje možes doći prolistati časopise i knjige iz područja interijera, dizajna i arhitekture, mode i sporog načina života bez obaveze da ih kupiš. Tu su i pomno odabrani predmeti za dom, ured i putovanja koji će ti pojednostaviti, poboljšat način življenja. “Sve više biramo uporabne predmete za dom, proizvode za njegu koji su izrađeni od prirodnih materijala, ne štete okolišu i gdje su uvjeti rada i izrade poznati. To nam je iznimno bitno.” rekla mi je Nives dok smo ispijali espresso jedno subotnje jutro u Selecteddu.

SELECTEDD je rezultat koji se deset godina pojavljivao u mojim snovima, planovima, otkrivanjima i istraživanjima. Ljubav prema dizajnu usmjerila me u stvaranje brenda koji nudi odabrane inspirativne dizajnerske predmete i poklone koji su pomaknuti u svojoj formi i funkciji. 

vlasnica Nives


U asortimanu se nalaze brendovi iz cijele Europe: Meraki, Nicolas Vahé, Serax, Printoworks, Doiy design, Kreafunk i mnogih drugih. Uz to je Selectedd i jedini  predstavnik brenda Frama u Hrvatskoj. Na moje veliko veselje tamo se nalaze moji omiljeni časopisi i knjige i sada ih više ne moram kupovati online. Zavirite u RUM magazine, KINFOLK, MILK decoration, ARK Journal… divota do divote. Utonem i gledam i inspiriram se. Maštam o svojem studiu, prostranoj kući izvan grada.

Divni albumi za koje me pitate su baš od tamo: Printworks photo albumi . Evo došli su i oni na red i uskoro će biti puni predivnih fotografija.

Selectedd se nalazi na adresi Preradovićeva ulica 32 u dvorištu i otvoren je od ponedjeljka do petka od 9 do 18 sati, a subotom od 10 do 14 sati. Navratite i uživajte u ovom divnom prostoru.

SHARE THIS STORY
COMMENTS
EXPAND
ADD A COMMENT