FNK | Frizer na Kaptolu

2017-11-11
Pronašla sam još jedno predivno mjesto. Zavirite sa mnom u Frizer na Kaptolu.

Nakon povratka s mora, svi jurimo frizeru. Odvela sam Tomu kod njegove frizerke, a kamo ću ja?

Frizerka kod koje sam redovito odlazila, dobila je bebu i nisam niti pokušavala moju kosu staviti u prvi plan. Zidove bojam sama, ali kosu ne 🙂
Nekoliko mojih prijateljica je znalo da tražim frizeraj i s dvije strane sam dobila fotke ovog divnog interijera. Znale su da će mi se dopasti. I bile su u pravu, morala sam navratiti.
FRIZER NA KAPTOLU ILITI FNK
Rijetke su prilike za odlazak u centar grada tako da me baš razveselila prilika za šetnju do salona koji je smješten točno preko puta Katedrale u predivnoj ciglenoj zgradi.
Ulazim u prostor, oduševljena sam bojama i izgledom i odmah mi nude kavu. Može! Bacam novine i cvijeće za stol i samo vrtim glavom na sve strane da ulovim svaki detalj.
U sredini prostorije je veliki stol za šišanje i friziranje, imam osjećam da sam kod nekoga doma, a ne u salonu. Vidi se da je sva frizerska oprema, stolovi, stolci i preparati vrhunski. Ali su detalji poput polica i kolica IKEA i to me oduševljava. Što se zna kombinirati skupo i povoljno, bitan je stil.
Vlasnicima su u uređenju prostora pomogle arhitektica Valerija Čilaš Miliša i produkt dizajnerica Maja Mesić.
Police su prepune vrhunskih preparata. Pogledajte na fotki kako su se ambalaže predivno uklopile u interijer i služe kao ukras!
Osim frizure u salonu se možete i našminkati, obaviti manikuru, ali i popiti kavu.
Dio prostora funkcionira kao concept store i stalno se nešto događa. Možete isprobati Tradate haljine i dodatke za kosu, popiti vrhunsku pivu iz The Garden Brewery, ili kupiti BOYA bojice. Za svakoga ponešto, cure, dečke i djecu.
I još kada sam skužila da je skraćenica FNK nije samo za Frizer na Kaptolu nego da su to i inicijali djece vlasnika salona: Fran, Nika i Karlo, rastopila sam se. Nakon mene ulazi mlada obitelj s klincima. Tata uzima gitaru i krene svirati. Koji dobar feeling. Klavir je još slobodan – navratite 🙂
A danas je meni ročkas, idemo ga proslaviti! 🙂
Dragi moji čitatelji i čitateljice, imate priliku osvojiti frizuru po izboru ili manikuru, trajni lak u frizerskom salonu Frizer na Kaptolu.
Javite se na adresu ifeellucky@journal.hr s naslovom maila LILI HALO DECORATION i svojim podacima (ime, prezime i adresa) do nedjelje 12. studenog 2017. u ponoć. U tekstu maila navedite birate li frizuru ili manikuru, trajni lak. A mi ćemo u ponedjeljak nasumično odabrati dva sretnika.
Sretne dobitnice su Marina Gavranović i Gabrijela Bakić. Hvala na sudjelovanju!
Frizer na Kaptolu možete pronaći na Instagramu i Facebooku.
Foto: Marija Laća

SHARE THIS STORY
COMMENTS
EXPAND
ADD A COMMENT