Artilleriet Interior Design

2023-05-28

Danas ću vas upoznati s Artilleriet dućanom koji pratim dugi niz godina. Pripremite čaj, kavu, smoothie i uživajte. Dobrodošli u Artilleriet. Ovo je san snova za sve ljubitelje interijera i dobrog dizajna. Nalazi se u srcu Göteborga i nudi eklektičan izbor kućnog uređenja i dizajna.

Pripremila sam za vas predivnu selekciju fotografija iz samog dućana, te dva kolaža za inspiraciju s nekim od mojih omiljenih predmeta iz njihove ponude.

Sa širokim izborom namještaja, rasvjete, tekstila, tepiha, detalja pa sve do kozmetike za njegu kože, Artilleriet će vas oduševiti. Cijeli dućan je koncipiran kao izložba. Interijer se kontinuirano mijenja kako bi inspirirao kupce. Zavirite u slike koje sam pripremila za vas u blogu i sve će vam biti jasno.
Pažljivo biraju asortiman, mnogi predmeti su odabrani tijekom putovanja diljem svijeta, što znači da nose priču i misao. Artilleriet radi s poznatim robnim markama koje su prepoznate po svojim visokokvalitetnim proizvodima, ali smatra da je jednako važno ponuditi proizvode manje poznatih novih dobavljača s puno potencijala.  

Odmah pored ove lokacije, nalazi se i At The Kitchen, isto dio Artilleriet dućana, ali specijalizirano baš za kuhinje. U ponudi nude ručno izrađene kuhinjske proizvode, posuđe i prekrasne svakodnevne predmete koji se mogu prenositi generacijama.  

Dok ste tamo, ne propustite priliku obnoviti i svoje kuhinjske elemente. Kuhinja se nalazi pored Artillerieta i nudi ručno izrađene kuhinjske proizvode, posuđe i prekrasne svakodnevne predmete koji se mogu prenositi generacijama.  

Artilleriet , Magasinsgatan 19, Göteborg

SHARE THIS STORY
COMMENTS
EXPAND
ADD A COMMENT