All Things Pretty

Postoji jedna posebna rubrika na blogu People I love.

Danima i mjesecima planiram staviti fotke od moje drage Jasmine s @allthingzzpretty bloga. U međuvremenu je i rodila. I ispalo je odlično jer sada imamo i fotke divne divne bebe. Jasmini sam postavila par pitanja. Uživajte u tekstu i fotkama.

Zamolila sam Jasminu da nam napiše malo o sebi, gdje živi, s kim živi, što radi, što voli, njezina razmišljanja o interijeru, djeci i majčinstvu. Sve što ju svakodnevno inspirira. Brendove koje voli, način života koji želi živjeti. Sve što je njoj bitno. Htjela sam da je upoznate malo bolje. Da vidite kakva je ona divna duša. Meni toliko slična. Kao da slušam samu sebe. Eh, pa sada je vrijeme da je i vi upoznate. Tekst sam ostavila onako kako ga je ona napisala. Volim razgovarati s ljudima i ne volim ništa mijenjati, dodavati ili oblikovati. Najljepše je baš ovako:

Imam 28 godina, roditelji su mi s Balkana ali živim u Sloveniji već cijeli život. Ljubljana, nas mali gradić.
Živim s partnerom i naša dva dječaka, a evo uskoro i stiže jedna mala princeza. Moj je jako želio imati kćer, pa mu se ostvarila želja, a i ja sam jako oduševljena. Nisam ni znala, da će mi toliko puno značiti, da ću ipak biti i majka jedne djevojčice. Još nije ni stigla, a već mi je donijela toliko neke energije, naše, ženske.

Djeca me inspiriraju da budem bolji čovjek. Uvijek kažem kako je roditeljstvo jedan veliki paradoks. Jer su djeca naša najveća snaga i naša slaba točka, u isto vrijeme.

Oduvijek sam voljela modu i sve što je lijepo… nisam zamišljala svoj život kao majka više djece. Ali eto, upoznaš pravoga pa se desi 🙂 sad ne mogu da zamislim život bez njih. Inače puno dajem na vrijednosti. Familijarne, karakterne. Lojalnost. Kao i većina nas žena, sam jako zaštitnička. Valjda sve to dolazi prirodno, kao životinje u prirodi. Pa tako i mi ljudi.

Volim kreativnost. Puna sam ideja i moje misli se konstantno vrte oko mojih malih projektića… bilo to uređenje nekog novog kutka, neki novi detalj u stanu, foto priče… imam puno planova, i trudim se ostvariti život koji volim.

Inače sam po struci Turistički tehničar. Ali eto, nisam se okrenula u tom pravcu.
Inspirira me sve živo. Ljudi, priroda, djeca, žene i naša energija, majčinstvo, moda, interijeri…. volim sve sto je lijepo. I ljepota mi puno znači.

Ne perfekcija, nego ljepota jedinstvenosti, ljepota duše i izražaja, ljepota biti sam svoj, imati svoj stil i to pokazati. Ljepota žena, naše energije i pojedinosti. Ne vjerujem u ideale, vjerujem u raznolikost i individualnost.

Želim živjeti život, gdje mogu izraziti sebe. Gdje mogu kreirati i dati dio sebe svojim radom. I radim na tome, manifestiram svaki dan. Na tom području se želim ostvariti. Na familijarnom području sam ostvarena, i veselim se godinama koje dolaze.

Gledati djecu kako odrastaju, učiti ih, pomoći im naći neki svoj pravac i interese. Toliko me zanima kakvi ljudi će postati, s čime će se baviti, kakva zanimanja će imati.

Volim skandinavski stil. Te njihove boje, malo moody, tamnije. Imam puno planova još za naš dom. Obožavam drvo, prirodne boje drva i teksture. Kvalitetan tekstil i posteljine. Vise je manje, vjerujem u to. I svaki put kupujem manje, a kvalitetnije. Od garderobe kupujem mnogooo manje nego prije par godina, ali kvalitetnije i pametnije. Sve ide uz sve.

Većinom pratim dječje brendove, to znaš i sama. Na istom smo: Konges Slojd, CamCam, Mrs Migheto, Sebra interiors, Raduga Grez, Beton studio, Liewood, Garbo&Friends, Numero 74… ima ih još mnogo.

next post
Love what I do
Jako volim svoj posao. Uživam doma sa svojim dečkima, u uređivanju našeg doma, posebno dječjeg kutka. A jako me veseli kada to odradim i za [...]