Kako naručiti Young Living Start Paket?

2020-09-06

Evo kako se možeš registrirati i napraviti svoju prvu narudžbu. To može biti Start Paket, ostali proizvodi ili neka aktualna ponuda.

Važna napomena: ako te samo zanimaju proizvodi i cijene, ne moraš prolaziti kroz proces registracije. Samo odi na naš web, a cjenik se nalazi ovdje.

Kreneš korak po korak:

1. Nakon što si proučila proizvode na Young Living webu, sigurno već znaš što želiš kupiti. Što se samog načina narudžbe tiče, postoje dvije opcije. One Time narudžba i Essential Rewards narudžba. Ja već godinama naručujem putem Essential Rewards programa jer ima toliko prednosti: mogućnost ostvarivanja prava na besplatne proizvode, povoljnija poštarina, sakupljanje bodova koje kasnije mijenjam za besplatne proizvode, povoljnija poštarina. Ovo je savršen izbor za sve vas koji želite zdravi način života. Ja ne mogu zamisliti dan bez prirodnih proizvoda i eteričnih ulja. Ne koristim kemikalije i umjetne mirise, niti u kozmetici niti u sredstvima za čišćenje. Sve što unosim u dom je clean. ER program mi olakšava brigu o domu već godinama. Ako se odlučiš za ER, uvijek se možeš u bilo kojem trenu isključiti bez ikakvih posljedica. Više informacija o ER programu potraži ovdje. Isto tako, ako sada odabereš One Time narudžbu, uvijek se naknadno možeš priključiti na ER. Sve opcije su uvijek otvorene i sve možeš prilagoditi sebi i svojim potrebama! Tako da bez brige, nema krivog izbora.

2. Klikni na ovaj link. Cijeli proces bi ti automatski trebao biti na hrvatskom jeziku. Ako si u nekoj drugoj zemlji, klikni na ovaj link, odaberi svoju zemlju i jezik na kojem želiš da ti bude proces. U ovom slučaju, moj referentni broj (19750834) ćeš morati manualno unijeti naknadno.

3. Preskoči odabir početnog kompleta (ovo ćemo napraviti kasnije!) i na drugom koraku klikni ‘ne’ (ovo ćemo isto odraditi kasnije), zatim pod ‘nastavak upisa’ klikni ‘dalje’.

4. Klikni ‘da’ kod obavijesti o kolačićima i na idućem koraku ispuni osobne podatke; kada si gotova, potvrdi adresu i klikni ‘nastavak’. Odaberi svoje korisničko ime, lozinku i svoj PIN broj (on će ti trebati kod kontaktiranja korisničke i bilo kakvih modifikacija u narudžbama i slično), ponovno klikni ‘nastavite’. Pod podaci o obradi provizije klikni ‘pojedinac’. Ako se želiš registrirati kao pravna osoba, vrati se na osobne podatke i u adresu dodaj OiB firme (npr: Ilica 7, OIB 123456789) i pod ime i prezime stavi ime firme(npr: ime MARICA prezime BARICA D.O.O.), zatim pod podataka za obradu provizije označi ‘poslovanje’ i upiši OIB firme/obrta), klikni ‘nastavi’. Pod podaci o sponzoru i upisivaču klikni ‘preporučio me partner brenda i imam njegov broj’ i zatim, ako ti već nije upisan, u oba polja unesi ovaj 19750834. Klikni ‘nastavak’. Za kraj registracije, potvrdi uvjete i odredbe i klikni ‘nastavak’ i zatim ‘prihvaćanje i nastavak’.

5. Sada slijedi onaj uzbudljivi dio: tvoja narudžba!

OPCIJA JEDAN – ESSENTIAL REWARDS: Ako si se odlučila za Essential Rewards, s lijeve strane klikni na “essential rewards”. Označi kućicu “klikom opcije pridruži se odmah shvaćam da imam rok za otkazivanje narudžbe od 14 dana” i zatim “pridružite se odmah”. U “naziv ili broj proizvoda” kućici upiši “premium starter kit” i odaberi onaj kojeg želiš – ovisno o difuzoru.
Pobrini se samo da pored imena stoji HR kod kako bi ti materijali bili na našem jeziku ili odaberi koji god jezik želiš. S desne strane klikni “dodavanje proizvoda” i zatim na istom mjestu klikni “prikaz sažetka narudžbe” + “spremanje mjesečne narudžbe” (napomena: ovo znači spremanje narudžbe za ovaj mjesec, ne za svaki mjesec). Zatim odaberi način dostave: standard autoship ili, ako paket želiš osobno preuzeti u Dugopolju – Croatia willcall, klikni “sljedeći korak” i odaberi datum dana obrade narudžbe (ostaviti današnji da narudžba već sutra bude poslana). Nakon toga klikni “dodajte novu opciju plaćanja”, upiši podatke sa svoje kartice (Visa, Mastercard, Paypal), obavi predautorizaciju ako te banka to bude tražila i klikni “spremanje promjena”.

OPCIJA DVA – JEDNOKRATNA NARUDŽBA: Ako želiš jednokratnu narudžbu, klikni “jednokratna narudžba” s lijeve strane. U “naziv ili broj proizvoda” kućici upiši “premium starter kit” i odaberi onaj kojeg želiš – ovisno o difuzoru, pobrini se samo da pored imena stoji HR kod kako bi ti materijali bili na našem jeziku. Ako ne želiš starter kit, upiši bilo koji drugi proizvod, ili istraži katalog. S desne strane klikni “dodavanje proizvoda” te na istom mjestu klikni “prikaz sažetka narudžbe” i zatim “plaćanje”. Zatim odaberi način dostave: standard non autoship ili, ako paket želiš osobno preuzeti u Dugopolju – Croatia willcall, i zatim na sljedećem koraku dodaj novu opciju plaćanja, upiši podatke sa svoje kartice (Visa, Mastercard, Paypal), obavi predautorizaciju ako te banka to bude tražila i završi svoju narudžbu.

6. To je to! Čim tvoja registracija bude dovršena i narudžba provedena, dobiti ćeš mail potvrde. Nakon toga, slijedi moj osobni mail dobrodošlice s linkom za pristup platformi za učenje na kojoj se nalazi sve što bi ti ikada moglo trebati da naučiš kako koristiti ove proizvode i napraviti jednu veliku transformaciju svog doma i svog pristupa zdravlju.

Ovo je wellness stranica na blogu, zaviri za više inspiracije!

Ponuda za Young Living day: uz kupnju Premium Start paketa s Dewdrop difuzorom, na poklon se dobije dječji Sovica, Feather the Owl difuzor. Ponuda traje do 8. 4. 2023. 0:59 (CEST).
Ponuda je ograničena na jednu kupovinu po članu. Vrijedi za nove i postojeće članove.
Postupak naručivanja za ovu akciju je jednak kao i za sve druge proizvode. Kada dodate Premium Start paketa s Dewdrop difuzorom u košaricu, pojaviti će se i gratis Sovica.
Ovako izgleda postupak naručivanja (gore opisan) u slikama:

Ako zapnete, pišite mi na lidija.tomas@gmail.com! Uživajte u korištenju eteričnih ulja.

SHARE THIS STORY
COMMENTS
EXPAND
ADD A COMMENT