Kako naručiti Young Living Start Paket?

2020-09-06

Evo kako možeš naručiti svoj Start Paket.

 1. Klik na www.youngliving.com i među popisom zemalja nađi Hrvatsku. Klik na to.
 2. U gornjem desnom kutu klik na BECOME A BRAND PARTNER
 3. Preskoči Step 1, na Step 2 klikni NO
 4. Klik na Continue without Starter kit
 5. Popuni ‘memebership info’, username, password i PIN sama biraš (zapiši si negdje da imaš jer će ti trebati kod logiranja i sl.), pod commission processing information stavi ‘individual’, pod “sponsor/enroller” upiši ID 19750834 u oba polja, “terms and conditions” klik I ACKNOWLEDGE.. i zatim ‘agree and continue’.
 6. Slijedi tvoja adresa i način plaćanja (podaci kartice).
 7. Sad si napravila svoj account i slijedi izrada narudžbe. U izborniku s lijeve strane klik na ESSENTIAL REWARDS i klik JOIN IN. Odaberi datum u mjesecu kada želiš da ti ide narudžba. Predlažem današnji datum. Ili ako nećeš ESSENTIAL REWARDS klik na ONE TIME ORDER.
 8. Kreiraj svoju košaricu putem tražilice
  Šifra za Start paket sa sovicom na sniženju je: 40545D
  Šifra za Start paket s Aria difuzorom na sniženju je: 37535D
  Šifra za Start paket s Desert mist difuzorom je: 37617
  Šifra za Start paket s Dewdrop mist difuzorom na sniženju je: 37632D
 9. Završi narudžbu i to je to!

Ovo je druga opcija za naručivanje.

 1. Klikni na ovaj link: bit.ly/becauseiloveyoukid
  Moj member ID je 19750834, Studio Tomas
 2. Zatim odaberi svoj Starter Paket.
 3. Idući korak ti nudi opciju učanjenja u E s s e n t i a l Rewards program. Ukoliko to želiš, klikni ‘yes’. Kada klikneš ‘yes’ pojaviti će ti se pitanje da li želiš da ti se ova narudžba računa kao tvoja prva Essential Rewards narudžba i tu klikni ‘yes’ da za svoj S t a r t e r Kit odmah dobiješ 10% natrag u obliku bodova! Ukoliko se ne želiš učlaniti u Essential Rewards, na opciju učanjenja klikni ‘no’ i preskoči idući korak.
 4. Treći korak je planiranje tvoje iduće Essential Rewards narudžbe! Ovo je kao tvoja ‘lista želja’ i tu ćeš dodati stvari koje planiraš naručiti u budućnosti. Ništa od proizvoda koje tu dodaješ neće biti naplaćeni niti ih moraš naručiti, sadržaj ove košarice kasnije možeš mijenjati koliko ti srce želi! Klikni na ‘choose from product catalog’ i ‘customize my monthly order’ nakon čega će ti se otvoriti stranica na kojoj ćeš kliknuti ‘shop catalog’. U katalogu ćeš pronaći proizvode koje bi voljela naručiti u budućnosti (preporučam da dodaš Thieves Cleaner, Gentle baby mješavinu ulja, Peace & Calming, Cedar, Seedlings Diaper cream). Kad si završila s dodavanjem klikni ‘save monthly order’ i ‘next’. Nakon toga će te program vratiti korak unatrag gdje ćeš samo na dnu stranice kliknuti next.
 5. Zatim ćeš ispuniti svoj ‘memebership info’, pod commission processing information stavi ‘individual’ i zatim ‘agree and continue’.
 6. U poslijednja dva koraka odabrati ćeš svoju shipping adresu kao i način plaćanja(Visa, MasterCard, PayPal).

SHARE THIS STORY
COMMENTS
EXPAND
ADD A COMMENT