Get your oils kit!

2020-09-06

Evo kako možeš naručiti svoj Starter Paket.

Na Young Living webu imam svoj profil: Studio Tomas. Pun je korisnih informacija. Koraci za naručivanje su:

1. Klikni na ovaj link: https://www.myyl.com/studio-tomas
2. Klikni na ‘Enrol today’ – gore desno.
3. Otvoriti će se stranica na kojoj se nude s t a r t paketi, prvi korak skroz preskoci, na drugo pitanje stavi ‘no’ i zatim ‘continue enrollment without s t a r t e r kit’. Kasnije ćeš ga dodati u svoju košaricu (ili druge proizvode koje želiš!).
4. Zatim će se pojaviti stranica na kojoj trebaš popuniti sve svoje podatke. Ako ti ovdje pod ‘country’ bude pisalo ‘Europe’ svakako to promijeni u ‘Croatia’ ili zemlju u kojoj se nalaziš. Ako te slučajno vrati na prethodnu stranicu, samo opet preskoci sve i klikni ‘continue without s t a r t e r kit’ i zatim popuni sve svoje podatke. Pod commission processing information stavi ‘individual’, zatim ‘agree to terms and conditions’ i dovrši svoju registraciju.
5. Pojaviti će se stranica na kojoj će pisati ‘congratulations’, a s lijeve strane ćeš vidjeti dvije opcije za narudžbu—Essential Rewards i One time order. Essential Rewards osmišljen je za sve one koji žele raditi mjesečne narudžbe i kojima je s t a r t p a k e t samo prvi korak prema domu bez kemikalija. Uz pomoć er-a možeš preusmjeravati svoj kucni budžet na zdravije i kvalitetnije proizvode za tebe i tvoju obitelj, isprobavanje novih ulja i ostalih proizvoda. Za svaku narudžbu na er-u dobiješ 10% natrag u obliku bodova(nakon tri mjeseca, taj se postotak penje na 20%) koje možeš koristiti za besplatne proizvode po izboru. Uz mene kao mentora i nasu zajednicu, sigurna sam da ćeš imati puno ideja kako pretvoriti svoj dom u zdraviju oazu.
Ako se odlučiš za ER, klikni na Essential Rewards, join now i slijedi korake. Kada ti se otvori katalog, u search upisi premium s t a r t e r kit i dodaj koji želiš (neka pored šifre ima kod HR da ti vodič bude na hrvatskom). Zatim klikni ‘save monthly order’(ovo ne znaci da svaki mjesec naručuješ s t a r t e r kit), datum procesuiranja ostavi isti i dodaj način plaćanja. Tvoja narudžba će se automatski procesuirati kroz 24h.
Ako se odlučiš za običnu narudžbu, klikni na One Time Order, u katalogu opet pronađi S t a r t e r Kit ili ulja koja želiš, odaberi način plaćanja i napravi običnu narudžbu.

Ovo je druga opcija za naručivanje.

  1. Klikni na ovaj link: bit.ly/becauseiloveyoukid
    Moj member ID je 19750834, Studio Tomas
  2. Zatim odaberi svoj Starter Paket.
  3. Idući korak ti nudi opciju učanjenja u E s s e n t i a l Rewards program. Ukoliko to želiš, klikni ‘yes’. Kada klikneš ‘yes’ pojaviti će ti se pitanje da li želiš da ti se ova narudžba računa kao tvoja prva Essential Rewards narudžba i tu klikni ‘yes’ da za svoj S t a r t e r Kit odmah dobiješ 10% natrag u obliku bodova! Ukoliko se ne želiš učlaniti u Essential Rewards, na opciju učanjenja klikni ‘no’ i preskoči idući korak.
  4. Treći korak je planiranje tvoje iduće Essential Rewards narudžbe! Ovo je kao tvoja ‘lista želja’ i tu ćeš dodati stvari koje planiraš naručiti u budućnosti. Ništa od proizvoda koje tu dodaješ neće biti naplaćeni niti ih moraš naručiti, sadržaj ove košarice kasnije možeš mijenjati koliko ti srce želi! Klikni na ‘choose from product catalog’ i ‘customize my monthly order’ nakon čega će ti se otvoriti stranica na kojoj ćeš kliknuti ‘shop catalog’. U katalogu ćeš pronaći proizvode koje bi voljela naručiti u budućnosti (preporučam da dodaš Thieves Cleaner, Gentle baby mješavinu ulja, Peace & Calming, Cedar, Seedlings Diaper cream). Kad si završila s dodavanjem klikni ‘save monthly order’ i ‘next’. Nakon toga će te program vratiti korak unatrag gdje ćeš samo na dnu stranice kliknuti next.
  5. Zatim ćeš ispuniti svoj ‘memebership info’, pod commission processing information stavi ‘individual’ i zatim ‘agree and continue’.
  6. U poslijednja dva koraka odabrati ćeš svoju shipping adresu kao i način plaćanja(Visa, MasterCard, PayPal).

SHARE THIS STORY
COMMENTS
EXPAND
ADD A COMMENT