Get your oils kit!

Evo kako možeš naručiti svoj Starter Paket:

  1. Klikni na ovaj link: bit.ly/becauseiloveyoukid
    Moj member ID je 19750834, Studio Tomas
  2. Zatim odaberi svoj Starter Paket.
  3. Idući korak ti nudi opciju učanjenja u Essential Rewards program. Ukoliko to želiš, klikni ‘yes’. Kada klikneš ‘yes’ pojaviti će ti se pitanje da li želiš da ti se ova narudžba računa kao tvoja prva Essential Rewards narudžba i tu klikni ‘yes’ da za svoj Starter Kit odmah dobiješ 10% natrag u obliku bodova! Ukoliko se ne želiš učlaniti u Essential Rewards, na opciju učanjenja klikni ‘no’ i preskoči idući korak.
  4. Treći korak je planiranje tvoje iduće Essential Rewards narudžbe! Ovo je kao tvoja ‘lista želja’ i tu ćeš dodati stvari koje planiraš naručiti u budućnosti. Ništa od proizvoda koje tu dodaješ neće biti naplaćeni niti ih moraš naručiti, sadržaj ove košarice kasnije možeš mijenjati koliko ti srce želi! Klikni na ‘choose from product catalog’ i ‘customize my monthly order’ nakon čega će ti se otvoriti stranica na kojoj ćeš kliknuti ‘shop catalog’. U katalogu ćeš pronaći proizvode koje bi voljela naručiti u budućnosti (preporučam da dodaš Thieves Cleaner, Gentle baby mješavinu ulja, Peace & Calming, Cedar, Seedlings Diaper cream). Kad si završila s dodavanjem klikni ‘save monthly order’ i ‘next’. Nakon toga će te program vratiti korak unatrag gdje ćeš samo na dnu stranice kliknuti next.
  5. Zatim ćeš ispuniti svoj ‘memebership info’, pod commission processing information stavi ‘individual’ i zatim ‘agree and continue’.
  6. U poslijednja dva koraka odabrati ćeš svoju shipping adresu kao i način plaćanja(Visa, MasterCard, PayPal).

next post
Oliver furniture bunk bed
Od kada smo se uselili u ovaj stan, soba je doživjela toliko promjena. U ovaj stan smo se i preselili da bi dobili dječju sobu. [...]