Essential Rewards

2020-09-07

ŠTO JE ESSENTIAL REWARDS ?
Program vjernosti osmišljen za sve one kojima je Start Paket samo prvi korak u transformaciji čitavog doma u zdravu i sigurnu oazu.

ŠTO ON UKLJUČUJE ?
Mjesečne narudžbe u vrijednosti od minimalno 50PV (cca 60€) putem kojih se za svaku narudžbu dobije određeni postotak natrag u obliku bodova koji se mogu iskoristiti u zamjenu za željene proizvode. Ovisno o veličini svake narudžbe, moguće je ostvariti i pravo na besplatne proizvode koji se automatski dodaju u narudžbu(do 9 proizvoda!).

O KOJIM POSTOTCIMA SE RADI?
Tijekom prva tri mjeseca, za svaku narudžbu se dobije 10% natrag u obliku bodova. Nakon tri mjeseca, taj postotak se penje na 20%, a nakon 23 mjeseca na čak 25%. Znate li za iti jedan web shop koji nudi 25% natrag od baš svake narudžbe? Ja ne!

KOLIKO DUGO MORAM BITI NA ER-U?
Sve vezano uz Essential Rewards program je opcija, ali nikada obaveza. Možete se učlaniti kad god želite i biti koliko god dugo želite (vjerujte nam, jednom kad transformirate svoj dom i svoje navike, nećete moći zamisliti drugačiji život!). Cijeli program se u bilo kojem trenutku može isključiti kontaktiranjem korisničke podrške, bez ikakvih posljedica.

KAKO KRENUTI?
Znate li da svoj Start Paket možete naručiti preko ER programa i odmah dobiti 10% natrag u obliku bodova? To je svakako najbolji prvi korak, a već idući mjesec možete krenuti s preusmjeravanjem svog kućnog budžeta kako biste složili svoju drugu narudžbu putem koje ćete moći zamijeniti toksične proizvode iz svog doma za zdravije i sigurnije alternative koje će vam puno dulje trajati! Ako već imate svoj Start Paket, u ER se možete i naknadno učlaniti u par jednostavnih koraka! Pišite mi na mail hello.lilihalo@gmail.com i poslat ću vam upute. Pomoći ću vam da u skladu s vašim budžetom i vašim potrebama osmislimo narudžbe koje će vam omogućiti da svoj dom riješite štetnih kemikalija i naučite živjeti zdravije!

Ditch & Switch


METODA ZA ZDRAV DOM
Cilj našeg Essential Rewards programa je taj da vam omogući da na brz i jednostavan način prestanete kupovati i koristiti proizvode koji su štetni za vaše zdravlje i okoliš te da novac koji inače trošite na te iste proizvode samo preusmjerite na nešto što će imati pozitivan učinak na cijelu obitelj. Young Living ima gotovo sve proizvode koji zadovoljavaju potrebe jednog kućanstva kada su u pitanju proizvodi za čišćenje, osobnu njegu i higijenu te održavanje zdravlja cijele obitelji.

PROIZVODI KOJE MOŽETE ZAMIJENITI UZ ER:
sredstva za čišćenje
deterdžent za rublje
deterdžent za suđe
sapun za ruke
gel za tuširanje
dezodorans
proizvodi za njegu kože
šampon i regenerator
pasta za zube
proizvodi za osobnu higijenu djece
proizvodi za njegu beba
suplementi
šminka
kućna kutija ‘prve pomoći’


SHARE THIS STORY
COMMENTS
EXPAND
ADD A COMMENT