This place is gold

Tu smo se odmorili i napunili baterije. Naša mala, skrivena pješčana plaža na Rtu Kamenjak u Istri, Portić.
Predivno mjesto za male i velike. Klinci ne izlaze iz mora, toplo, plitko i pješčano, idealno za klince. Odmah pored je fora beach bar. Sve klupe i stolovi su napravljeni od drveta. Jako se lijepo uklopio u ambijent.
U uvali do se nalazi Windsurf centar u kojemu sa iznamljivala SUP. Na dasci sam istraživala uvale u oblizini, a malo sam vozala i Tomu. Sve dok je bio miran. Kad bi počeo previše divljati po dasci, vratili bi se u plitko da se nastavi igrati. Ali to vrijeme dok smo bili zajedno na dasci, jako je uživao, što me baš veseli.

Smješteni smo bili u krasnom apartmanu sa dvije spavaće sobe i pogledom na zelenilo. Nova kuhinja, novi madraci, jastuci, sve je čisto. Baš smo uživali. Apartman je u mjestu Premantura, najjužnijem mjestu na istarskom poluotoku. Mjesto je na samom ulazu u park prirode Kamenjak, tako da smo na ovoj divnoj plaži bili za 10 minuta.
Pogledajte slike i uživajte u nedjelji!

next post
Linen dress from BeeBee Design
Summer tan, beach life, messy hair and this dress. Lanena haljina za vruće dane. BeeBee Design imaju zlatne ruke. Styling and photography Lidija Tomas Matijevic Moodboard is [...]