Zavirite u prvu Reserved home kolekciju

2023-04-03

Stigla je prva Reserved Home kolekcija!

Uljepšaj svoj dom

Popularni high street brend Reserved odsada u ponudi ima i Home liniju, kao stvorenu za ljubitelje interijera. Cijela kolekcija izgleda odlično, i sigurna sam da će svaki kupac pronaći detalje za svoj dom jer nude toliko smjerova: romantični, minimalistički, klasični te specijalizirani za dječju sobu.

Dizajneri Reserved Home kolekcije obratili su posebnu pozornost na trendove. Cijelu kolekciju pogledajte online.

reserved home

Reserved Home linija prati trendove u interijerima

U Reserved Home asortimanu možeš pronaći baš sve za uređenje doma, od sitnica za spavaću i dnevnu sobu do detalja za kuhinju i kupaonicu.

“Ovo su neki od mojih favorita, efektni detalji za ljubitelje minimalističkog stila.”

Kolekcija nudi toliko predivnih detalja za uređenje doma.

Moj savjet je da napravite moodboard ugođaja koji želite postići, maknete iz prostora stvari koje vam više ne služe (poklonite, prodajte, pospremite), nemojte pretjerivati s dekoracijama, dovoljno je svega nekoliko pažljivo odabranih detalja. Ja sam sa svega nekoliko sitnica osvježila stan i pogledajte kako je lijepo. Uvijek će se istaknuti pročišćeni prostor s karakterom i divnim detaljima.

- Lili

Pažljivo prate trendove i osmislili su nekoliko linija, vjerujem da će svatko pronaći nešto za sebe. Klasična linija je sofisticirana i elegantna, fokusira se na materijale poput mramora, na monokromatski izbor boja te klasične uzorke.

Nešto razigranija, romantična kolekcija pomoći će vam stvoriti toplu i ugodnu atmosferu u domu zahvaljujući prirodnim materijalima, botaničkim uzorcima i pastelnim nijansama. Minimalistička kolekcija je pak ona koja u fokus stavlja funkcionalnost i osjećaj spokoja. Reserved Home u svojoj ponudi nudi i Premium kolekciju s nešto višim cijenama od ostatka linije, u kojoj ćete pronaći posteljinu, svjetiljke i različite dekorativne predmete.

Reserved je poljski brend i uživa veliku popularnost otkad je stupio na hrvatsko tržište. Sigurna sam da će Home linija biti jednako tako dobro prihvaćena.

Male stvari čine veliku promjenu u interijeru.

Kolaž inspiracije ili moodboard, najbolje je kreativno rješenje za uređenje interijera.

Složite košaricu proizvoda koji vam se dopadaju, to je dobar početak. Koliko vam se puta dogodilo da se zaljubite u neki predmet, ali niste sigurni kako će izgledati u vašem domu? Ubacite neke slike vašeg prostora, textura, boja vašeg interijera. Moodboard se sastoji od raznih elemenata koji zajedno tvore cjelinu i pomažu nam u definiranju stila uređenja. Male stvari čine veliku promjenu u interijeru, a Reserved Home ima baš dobar izbor. Oduševio me! Cijela kolekcija dostupna je online.

Inspirirajte se detaljima iz prve Reserved Home kolekcije. Reserved je obogatio svoju ponudu i predstavio kolekciju za uređenje doma – Reserved Home.

SHARE THIS STORY