Styling services, kids room

2022-02-09

Dječja soba neki dan. Ja i klinci doma. Nabrzaka smo navukli poplune na krevet, izluftali sobu i pospremili što se dalo pospremiti. Nikakve velike pripreme nismo imali za ove fotke. Bitno je dobro organizirait prostor, imati dovoljno kutija za sortiranje i pohranu igračaka. Mi još nismo gotovi sa dječjom sobom. To je prostor na kojemu uvijek radimo. Ali sam prezadovoljna. I svi klinci jako vole tu sobu. Ono što nudim svojim klijentima je: styling service. I to za bilo koju prostoriju u stanu. Uistinu nije bitan budget koji imate, prostor uvijek možete biti lijepi. Kada smo se uselili u stan, nismo imali novaca za ništa više pa smo dječju sobu složili on budget i bila je predivna. Ubrzo je izašla na naslovnici Dom i dizajna. I to mi je tako lijepa uspomena. Baš zato jer smo uložili toliko ljubavi, a ne novaca i to se uvijek vidi. Vidim boje, tekture, osjetim prostor i ljude. I zato i nudim uslugu stylinga jer svatko ima svoje talente.
Slobodno mi pošaljite upit na mail.

Naša soba danas je opremljena je u suradnji s dječjim dućanom Mali zakladi i na slikama vidite Oliver bunk bed, NoFred drveni stolac i stolić te drvenu klupicu.

Moramo obojati još zid koji se ne vidi na slici desno i tada ću klincima staviti naljepnice koje izrađujem od kada se rodio Toma. Dostupne su u web shopu Studio Tomas.

SHARE THIS STORY
COMMENTS
EXPAND
ADD A COMMENT