Stay home #2

2020-04-26

Pokazala sam vam nedavno na Instagramu bloga kako je izgledao radni kutak u malom stanu u kojemu smo živjeli prije ovoga. Iako niti ovaj nije preveliki. Prije sam radni kutak imala u malom kutu pored sofe u dnevnoj sobi. Ali bio je dovoljan, imala sam baš sve što sam trebala. Kutak možete pogledati na ova dva linka: prvi i drugi. Nadam se da će vas inspirirati. Vjerujem da svatko od vas ima tako mali kutak u stanu koji bi mogao iskoristiti za rad. Jer u zadnje vrijeme svi jako puno radimo od doma. Taj stari radni kutak je gotovo cijeli iz IKEA-e. Od radnog stola, stolca, polica i sitnica poput registratora. Odredite budget i krenite slagati vaše mjesto za rad.

Prije nego li se rodio Matej, imala sam radni kutak u spavaćoj sobi u ovom novom stanu. Ta soba ima 10 kvadrata. Unutra je krevet i veliki ormar duž cijelog jednog zida. Na jedan slobodan zid smo postavili sklopivi stol iz IKEA Hrvatska. Postavili smo ga na visinu koja meni odgovara. Važno je da sjedite uspravno. Kada ga nisam koristila, a trebala bih prostor za vježbanje, mogla sam ga sklopiti i postaviti uza zid. Kako je izgledao taj radni kutak pogledajte na ovim linkovima: prvi i drugi.

Nije lako raditi od doma ali meni je lijepo. Koliko god mogu uživam. Interijer je divan i imam sve što mi je potrebno za rad. Stvari potrebne za posao držim u komodi ispod TV-a. Pored stola imam jednu veliku kutiju u kojoj sam organizirala još neke potrebne sitnice za rad, a dovoljno je velika da u nju mogu staviti i laptop.

Od nedavno imamo i novi printer Canon PIXMA TS8350. Imala sam printer iz iste serije prije 10 godina. Bila sam jako zadovoljna kvalitetom ispisa i kvalitetom skeniranih materijala. I baš me jako razveselio ovaj novi model. Međutim naravno kako idu godine, tako je tehnologija napredovala. Ovaj ima toliko mogućnosti da ih nisam stigla još sve istražiti. Jako mi je važno što ga mogu preko Wi-Fi spojiti na sve uređaje, i to ne samo na laptop, tablet i mobitel nego i na svoj Canon fotoaparat! U printer se može postaviti i memorijska kartica te se fotografije mogu printati direktno s memorije. Tako sam ja planirala ovih dana napuniti ova dva predivna albuma. I to je ono što možete napraviti ovih dana, a veselit će vas bilo kada krenete listati po stranicama prepunih toliko važnih uspomena. Iako sam digitalac, nema do isprintane fotografije. Fotoalbumi su dostupni kod nas u Zagrebu u dućanu Selectedd.

Napravila sam par fotki prije nego li sam započela s projektom. Svjetlo je tako divno padalo u naš stan. Nadam se da ste dobili par ideja za vaše novo radno mjesto i za neke lijepe projekte koje možete napraviti dok ste doma.

SHARE THIS STORY
COMMENTS
EXPAND
ADD A COMMENT