Roses print

2018-03-17

Jučer je izašla nova kolumna na Journal.hr.

POSTER S RUŽAMA ZA NOVE POČETKE

She loves the smell of warm coffee, bloomed roses and new beginnings…

Prošli tjedan je u Zagreb navratila moja draga blogerica Anita, ako pratite Instagram i hrvatsku blogosferu poznatija pod imenom Simplicity With Anniedecor.

Ovo kreativno druženje mi je dalo snage da izdržim konstantne viroze. Anita hvala ti što si mi napunila baterije. Vjerujte mi, nije lako biti virozan u trudnoći… Po cijele dane pušem nos i cvilim i sve sam veća i veća. Dečki su me jako ljubazno prozvali mama kit.

Anita je majka dvije prekrasne cure i odgajateljica u vrtiću. Jako volim sjesti s njom i razgovarati, jako dugo razgovarati. Zato smo napravile kavu, stavile grickalice i punile baterije. Vani je bilo jako hladno, mi to nismo niti primijetile.

POSTER S RUŽAMA

Anita je jednom prilikom za vrijeme izleta s djecom na seosko imanje, ulovila savršeni trenutak i uslikala divne ruže. Razradila ih je u crno bijeloj boji i evo ih kod mene na zid. Ruže za nove početke.

Napravila je mobil s vilin konjicima i zlatnim koncima za bebu broj dva i art print za Tomu s natpisom IT’S NOT YOU, I JUST NEED MORE SPACE.

Citiram Anitu: “Iza natpisa na ilustraciji IT’S NOT YOU, I JUST NEED MORE SPACE, stoji puno toga više, o čemu bi se moglo pričati. Djecu bi puno više trebalo poticati da budu sami sa sobom, da se ne zatrpavaju obvezama u tolikoj mjeri da ne zaborave što oni zapravo jesu – samo djeca. Biti osamljen, na nekoliko minuta, pomaže im procesuirati određene frustracije. Ovo se, naravno, ne odnosi na konstantno potištenu djecu, već na djecu koja normalno funkcioniraju, a ponekad je sasvim u redu kada se malo povuku. Za sve treba vremena, strpljenja, te nećete sigurno pogriješiti kada ih pustite da budu malo sami, pa makar se i ljutili na vas.”

Vidite koliko toga možete napraviti vlastitim rukama? Smanjite obaveze i budite više doma. U miru i dok smo opušteni, ideje samo krenu. Uskoro će vikend, pa i kratki praznici, uzmite kist u ruke i pokušajte nešto napraviti za sebe ili svoje klince. Stop and smell the roses.

Sigurna sam da vam se jako dopada poster s ružama. Svi sanjamo o nekim novim počecima.
A o čemu vi sanjate? Pišite nam na adresu ifeellucky@journal.hr s naslovom maila LILI HALO DECORATION i svojim podacima (ime, prezime i adresa) do četvrtka 22. ožujka 2018. u ponoć i možda baš vi osvojite ovaj divan poster. U petak 23. ožujka objavljujemo sretnog dobitnika.

Anitu pratite na: InstagramuFacebooku i blogu.

Za više fotografija s našeg druženja, navratite na Lilihalodecoration InstagramFacebook i Lili Halo Decoration blog.

SHARE THIS STORY
COMMENTS
EXPAND
ADD A COMMENT