Palladio in living room

Prije tjedan dana smo napravili mini makeover dnevne sobe. Pobojali smo zid koji nismo dirali pet godina. Iako se vama čini da ja stalno nešto bojam. Ovaj zid nismo nikada. A ja mislim da bih se to trebalo raditi svake dvije godine. Što znači da po mome već dosta kasnim 🙂

Na zid polako stavljam kombinaciju postera koju sam zamislila. Još nisam sve završila, nisu svi uokvireni. I odgovara mi ova promjena. Da ih je sada manje i da ih mijenjam.

Na zidu je Kalklitir boja, nijansa Palladio.

Kako se boja ovakav zid, i nešto više o ovoj netoksičnoj boji, pročitajte u blog postu: Concrete primo, koji divan naziv za ton boje!

Do nedjelje 9.2.2020. iskoristite 20% na kupovinu Kalklitir boja. Minimalan iznos kupovine mora biti 75eur, i popust se odnosi na pakiranja od 1kg. Prilikom kupovine unesite kod Lilihalo20% i uživajte u bojanju.

Stolac, klupa i stol u dječjem kutku su No Fred i dostupni su u Mali Zakladi.

Luster smo radili sami, to je bio jedan blagdanski DIY projekt. Tepih je Lorena Canals isto iz omiljenog Mali Zakladi.

Ovo je nijansa Concrete primo koja savršeno odgovara uz nježnu Palladio:

Ovo su neke od novih dječjih knjiga koje imamo doma. Neke od njih su od izdavačke kuće Znanje. Uskoro ide jedna lijepa priča o tome. Veseli me.

U spavaćoj sobi imamo Nudo grigio:

View this post on Instagram

I told the stars about you Matej ✨

A post shared by SOMETHING BEAUTIFUL (@lilihalodecoration) on

A u dječjoj sobi Concrete nijansu:

View this post on Instagram

Gura Krofna po cijele dane i radi svoje prve korake ♥️ 🍩 Neki dan tri, danas već četiri… gledam ga i u meni se emocije vrte sto na sat. Centrifuga na max. Prohodat će svaki dan i on tada više nije beba. Kako izgleda svijet u njegovim očima sada kada hoda? Toliko istražuje, i svima dijeli osmjehe, zna se dogoditi da me uopće ne traži pogledom. Odlučili smo da Krofna kreće u vrtić. Toliko je društven, jedva čeka izaći iz stana, ja radim od doma, muž iz ureda, dolazi jesen i zima, neka se poigra na par sati s drugim klincima. Presretna sam što imamo zdravo i milo dijete koje ima priliku ići u super vrtić. Isti u koji je išao buraz Chufta. Imamo toliko povjerenja u tu ekipu, da ne moramo raditi i mi bi se ostali igrati tamo 🙂 Ali s druge strane, srce mi puca kada nismo s klincima cijeli dan. Već su toliko veliki da stvaraju neka svoja prijateljstva i svoje rutine. Dijele osmjehe i šale s nekim ne meni toliko poznatim ljudima. Htjela bih im samo vidjeti lica kada su se smijali nekoj šali. Iz vrtića još mogu užicati neke fotke ili viriti kroz prozor 🤪, ali u školi to ne mogu. Razred je na prvom katu 😅😂 Pokupim ga na vratima i uopće ne znam kako je proveo dan. Ono što je jako važno je razgovarati, a ja to s Tomom uspijem tek kada se sve navečer umiri i onda legnem zajedno s njime u krevet. Pročitamo neku priču i pomazimo se, prolazim mu rukama kroz kosu i on sam počne pričati što se dogodilo taj dan. Ali tek tada, ne prije. A kako će meni ova mala Krofna reći kako je bilo taj dan? Kome se smijao i s kime se igrao? Pa što je vrijeme toliko brzo proletjelo? 😭 Zato ne žurite nigdje, kasnije će vam biti žao. Kada želite usporiti, biti s obitelji, djecom ili sami sa sobom. Onda i usporite. Stanite i uživajte u trenutku. Vaši klinci se nikada neće sjećati najboljeg dana ispred televizije, iz škole, sjećat će se smijeha, druženja i ljubavi. I neka tako pamte i vas. Dok ste zajedno, budite prisutni. A sada neka im je svima sretan prvi dan jaslica, vrtića i škola. Pronađite tete i učitelje od povjerenja i budite sretni što imate zdravu djecu koja imaju priliku za rast i razvoj.

A post shared by SOMETHING BEAUTIFUL (@lilihalodecoration) on

next post
Garbo & Friends muslin
Ovo zapravo nije neki blog post nego hrpa fotkica moga malca. Toliko je divan. Fotografije su nastale u suradnji s Garbo & Friends. Ali sam [...]