Ostani doma uz Canon Creative Park

2020-05-04

U ovo doba nesigurnosti, teško može biti pronaći nove načine kako zabavljati obitelji dok ostaju u zatvorenom, a jako je važno držati um aktivnim i kreativnim. Znanje kao jedina alternativa ovakvim životnim izazovima najbolji je motivator i put prema boljem (i zdravijem) sutra.

Iako su najavili popuštanje mjera, mi ne planiramo slati klince u vrtić i školu. Preveliki je to rizik za naše obitelji. Stavljajući sigurnost i zdravlje naših najmlađih te onih malo starijih na prvo mjesto, organizirali smo vrijeme doma najbolje što možemo i upotpunili smo dnevne aktivnosti kreativom. I tako će biti sve dok znanost ne pobijedi i ovaj izazov postavljen pred ljudski rod.

Da vam upoznam s jednom odličnom zanimacijom za male i velike: Canon Creative Park. Na stranici se nudi ogroman izbor oblika, uzoraka, personaliziranih čestitki, papirnatih modela, trodimenzionalnih modela origamija 

Uvedite zabavu s papirom u svakodnevni život!
 

Ja sam veliki ljubitelj papira, tiska, dekoracija, DIY i tehnologije, te me oduševilo što Canon nudi ovakvu uslugu, i to besplatno! Kroz web stranicu i mobilnu aplikaciju Canon Creative Park, omogućen je pristup tisućama zabavnih setova kako bi kreativno povezali cijelu obitelj.

Od kako imamo novi printer, Toma ne prestaje ispisivati razne modele i dekoracije. A Matej se uvijek pridruži. Te predivne velike oči koje oduševljeno gledaju bojice i papir 🙂 Sadržaj je prilagođen svim dobima, tako da sam ispisala i nekoliko stranica baš za najmlađe.

Puno vas me pita za model printera: Canon PIXMA TS8350.

Sjećam se kako sam kao mala izrađivala razne figurice od papira i kako sam sama precrtavala lik Zagija. Tko se sjeća, Zagi je bio maskota Univerzijade u Zagrebu 1987. Ja sam ga precrtala hrpu puta, bojala u razne boje i izrezivala. Imala sam cijelu obitelj Zagija 🙂 Danas klinci omiljene likove ispišu na printeru. Mi pokušavamo tehnologiju što više približiti djeci, tako smo i ovu aplikaciju dali Tomi u ruke. Sam je birao modele i puštao ih na printer. Zato i imamo toliko papira po svuda hahaha

Pogledajte koliko su naši klinci uživali! Nadam se a ste dobili puno ideja kako kreativno provesti vrijeme s vašom djecom. Pokažite mi što ste odabrali iz Canon Creative Parka i kako ste uživali u slaganju i bojanju.

SHARE THIS STORY
COMMENTS
EXPAND
ADD A COMMENT