Oh Lovely Birds! Nove tapete u dječjoj sobi.

2020-02-06

Dječja soba je moje omiljeno mjesto u stanu. Razlog zbog kojega smo uselili u ovaj stan. Prošlo ljeto je bilo toliko uzbudljivo za nas. Od ljetovanja, pa boravka u planini, snimanja reklame u dječjoj sobi, i pred sam početak školske godine, odlučili smo osvježiti ovaj dio dječje sobe. Zid smo prebojali u neutralnu sivu boju kako bismo istaknuli toplinu drva. A s desne strane smo odlučili postaviti tapete. Uzorak sam napravila s Little Otja. Jako volim taj dizajnerski studio iz Slovenije. Čim sam prvi puta vidjela taj print, zaljubila sam se. Što ovo nije divno?

I tako počinje ova priča. U suradnji s Canon Hrvatska uspjela sam realizirati ideju. Bitno je da vaša ideja postoji u obliku slike koja je rezolucije 300dpi. I kao takva se može otisnuti. Tako osim uzoraka, na zid možete postaviti i omiljenu fotografiju. Odlična ideja, zar ne? Sigurno vam se već puno toga mota po glavi. Idemo vidjeti kako je to ispalo kod nas doma.

Tapeta vam dolazi na kućnu adresu. Ono što sam prvo primijetila je kvaliteta materijala.

Discover the possibilities of printing


Tapeta dolazi već izrezana i to je velika prednost. Osim toga, isprintana je na samoljepljivom papiru.

Na Instagramu bloga sam podijelila video kako smo postavljali tapetu. Dakle nije bilo rezanja, niti ljepila svuda po sobi. Bitno je bilo prilikom postavljanja izbiti mjehuriće zraka koji se mogu stvoriti iza papira. Za to služi špatula za postavljanje tapeta. Ovo uistinu možete napraviti sami doma. Ali naravno, ukoliko nemate vremena, jednostavno pozovite majstora. Svi savjeti su navedeni u brošuri koju je za vas pripremio Canon.

Tapetu smo postavljali dva dana, ali samo iz razloga jer smo to radili navečer kada smo stavili Mateja spavati. Nismo htjeli raditi to preko dana, jer je bilo ljeto, lijepo vrijeme i provodili smo ga vani s klincima. Toma je bio doma na praznicima, igrao se dok smo mi postavljali tapetu. Recimo da nam je trebalo dva dana po dva sata. S time da smo mi montirali i komodu na zid, pa je to dodatno oduzelo vrijeme.
Tapetu smo bez problema postavili i oko utičnica i prekidača.

Tapete su vrhunski dekorativni element. Moj savjet je da prekrijete samo jedan zid u prostoriji tapetom, a boju na ostalim zidovima uskladite s uzorkom sa tapete.

Ovaj dio sobe izgleda predivno. Jako me veseli što sam vam ga konačno pokazala.

Oh Lovely Birds

SHARE THIS STORY
COMMENTS
EXPAND
ADD A COMMENT