New wallpaper in kids room: Wonderful Woodland Tales

2021-01-11

U našoj dječjoj sobi je uvijek veselo. Najdraži kutak stana je baš tu! Svako malo napravimo neku izmjenu poput nove boje na zidu ili novih tapeta. To je toliko jednostavno za napraviti. Osim što vremenski ne treba puno i unese ljepotu, dobije se i neka dobra energija. Uvijek prilikom radova, napravimo i detaljno čišćenje i prostor odiše svježinom.

Ovaj puta sam zamislila tamniju tapetu koja će imati neki uzorak drveta, šume. Pa smo tako zamislili veselu vjevericu u igri. Predivan je uzorak, posebno izbliza. Uživajte u galeriji slika koju sam pripremila.

Wonderful Woodland Tales.

Da li se sjećate divnih bird tapeta na drugom zidu? Bacite oko na ovaj blog post: Oh Lovely Birds! Nove tapete u dječjoj sobi.

Ovaj novi uzorak s vjevericama je isto napravljen u suradnji s Little Otja a printanje tapete smo napravili u suradnji s Canon Hrvatska. Kako napraviti tapetu, kako je isprintati? Toliko je mogućnosti. Sve odgovore potražite na web stranici Canona: Otkrijte neograničene mogućnosti tiskanja. Napravili su brošuru koja se može preuzeti kako bih vas lakše vodili kroz proces izrade. Neki od vas imaju fotografiju ili svoj uzorak, netko već želi gotov uzorak. Sve je moguće!

Tapeta se printa na posebnim Canon pisačima, i dolazi doma na vaša vrata. Izrezana i pripremljena za postavljanje na zid. Aplikacija je vrlo jednostavna. Pokazala sam vam na Instagramu bloga. Otisnuta je na samoljepljivom papiru.

Svakako prije postavljanja nabavite špatulu ili nešto drugo čime bi mogli istisnuti mjehuriće zraka. Za ovo može poslužiti i neko čvrsto ravnalo.

Ovaj put smo tapetu postavili u jedno poslijepodne. I to s klincima. Bilo je fora. Matej je sada ipak veći, hoće sudjelovati. Iako napravi nered, ali se baš dobro nasmijemo.

SHARE THIS STORY
COMMENTS
EXPAND
ADD A COMMENT