New dining room and Nuna Leaf Grow

2019-03-04

Nova boja zida, polica za knjige i novine, nova rasvjeta i najljepša ležaljka za klince. Nuna Leaf Grow.

Uistinu je dovoljno par sitnica da se interijer osvježi. Obojili smo zid, postavili novu rasvjetu. Kao što vidite, staru još nismo skroz maknuli. Nekoliko novih detalja poput vaze i ono meni najdraže: DIY magazine display. Muž mi ga je napravio prošlu nedjelju nakon ručka. Spretne ruke i dobra ideja.

Ove fotografije su nastale za vikend. Bila je divna i sunčana nedjelja, a nama su u goste došli Danijela i Oliver. Nas dvije smo se lijepo podružile, a klinci su se hm hm proučavali 🙂 Mislim da je Mateju bilo divno vidjeti još jednog malca pored sebe, stalno mu je gugutao i pokušavao provjeriti kako izgleda Oliverovo uho i oko 🙂

Oliver i Matej su sretni vlasnici jedne moderne ležaljke za klince: Nuna Leaf Grow. A zašto grow? Jer raste zajedno s vašim djetetom. Ima mogućnost podešavanja nagiba u tri položaja. Jastuk je napravljen od ekoloških materijala (certificirani organski GOTS ™ pamuk). Unutrašnja podloga nudi dodatnu udobnost, a u kasnijoj dobi, tapecirano sjedalo se lako uklanja te postaje ležaljka za starije dijete. Tako da kod nas doma Nunu koriste i Matej i Toma. Vrlo je lagana i stabilna. Znam je nositi po stanu, i mogu je sama prenijeti bez problema. Ležaljka ima kapacitet do 60 kg, tako da ćemo je sigurno dugo koristiti. To mi se jako dopada, jer znate i sami kako je kada stan zatrpate stvarima za klince kojih se želite riješiti. Zašto leaf? Radi bez napajanja, baterija i buke. Kada se njiše, podsjeća na list koji pada. Ritmično ljuljanje pruža doziranu, umirujuću i najvažnije ugodnu stimulaciju proprioceptivnog i vestibularnog sustava. Za razliku od proizvod koji njišu dijete mehaničkim pokretima, Nuna je nježna, sigurna, dozirano stimulativna i raste a vašim djetetom (Upotreba od rođenja do 60 kg).

Jako je lijepa te divno izgleda u interijerima. A to je ono što smo vam htjele pokazati na ovim fotkama. Malo sam se i ja okušala na Danijelinom genijalnom fotiću i jako mi se dopalo. Moram priznat da mi se baš to vrti u glavi od nedjelje 🙂

Jako me veseli što će jedan sretnik dobiti priliku nunati se u ovoj divnoj ležaljci. Vidimo se večeras u 20h na Instagramu. Sretno vam svima!

Nuna Leaf Grow je dostupna u dućanu Mali zakladi. Navratite na web i pogledajte u kojim sve lijepim bojama i materijalima dolazi.


Fotografija: Danijela Šola Kušec

SHARE THIS STORY
COMMENTS
EXPAND
ADD A COMMENT