My kids are beautiful

2020-02-27

Par naših trenutaka sreće ulovljeno kamerom. Neka ostane kao uspomena zauvijek. Bila je tišina, obično imamo radio upaljen, ali ovaj puta nismo niti to. Sunce je pucalo kroz prozore i divno padalo na stol i moje klince. Kada smo doma, čitamo knjige, igramo se, želim da što više maštaju, crtaju. Oni uživaju. Krofna zapravo gleda starijeg brata i oponaša. A Chufta mu pokazuje kako i što treba raditi. Divni su.

Slow living is all about creating time and space and energy for the things that matter most to us in life, so ask yourself what you stand to gain.


Iznenadila sam se koliko se Matej koncentrira pored starijega brata. U svemu ga prati. Malo muku mučimo s bojicama 🙂 Nikako pronaći neke ok, da ne pucaju previše. Ali Toma je već jako spretan sa šiljenjem i svim aktivnostima koje vježba u školi 🙂 Koliko se toga promijenilo od kada je krenuo u školu. Zadovoljna sam što je njegova učiteljica i odličan pedagog i on uistinu voli biti na nastavi. To je jako važno, da je opušten. I tako je želim da je uvijek, barem koliko se može. Da se obveze rade ali da su opušteni. Tome ih želim podučiti i stvoriti takvu atmosferu. Puno vremena provodim sa njima, i budem sve više i više. Odlučila sam raditi od doma. I toliko smo sretni, iako ja znam biti malo umorna od rada po noći. Koje su vaše omiljene aktivnosti s klincima i obitelji? Evo dok gledam ove fotke, htjela bih malo zaustaviti vrijeme. Toma je kasnije plesao i pjevao na neku pjesmu i skočio na mene i zaderao se: Volim te.

Divne knjige koje vidite su od izdavačke kuće Znanje: Na nebu, Kornjačica i more, Mikroskop i Mala kišna kap. Uskoro na Instagramu bloga počinje jedno lijepo darivanje. Netko od vas će uživati u njima 🙂

Mouse chair je NoFred iz Mali zakladi, Stokke Tripp Trapp je isto iz Mali zakladi. Pernice i podloga za crtanje je Liewood iz Mali zakladi.

Boja na zidu je Concrete primo od Kalklitir. Policu na zidu je radio moj muž. Kinfolk magazin je dostupan u Selectedd.hr.

SHARE THIS STORY
COMMENTS
EXPAND
ADD A COMMENT