MOLL T7 radni stol, podesiv po visini

2022-11-23

Moll T7 radni stol,

podesiv po visini

Ne tako veliki stan, mali radni kutak i moj novi Moll radni stol.
Dugo mi je na wish listi bio stol podesiv po visini. Meni je to toliko važno jer sam visoka, a volim raditi i dok stojim. Toma već ima stol od iste kompanije, a sada imam i ja. I ne samo da mi je važna ergonomija, nego i ekologija.

Dakle ne mijenjati stvari tako brzo. A ovo je stol koji mogu koristiti i moji klinici jednoga dana.

MOLL JE NJEMAČKA KOmpanija koja ima asortiman proizvoda visoke kvalitete i dizajna koji će s vama ostati cijeli život.

Ovo je moj novi radni kutak. Koliko dugo sam htjela radni stol podesiv po visini. Visoka sam 174 cm i standardne visine namještaja mi uglavnom ne odgovaraju. Treba osigurati najbolje uvjete za rad. I kuhinju smo napravili malo višu od standarda, jednostavno se ne želim grbiti dok ništa radim. A jako se loše držim, i leđa stvarno bole i pate ako namještaj nije prilagođen nama. Želim ispravno sjediti i pravilno se držati. Moji klinici su isto jako visoki, oboje. I već sada ne prate standarde veličine i visine. Pa je tako ovakav komad namještaja, radni stol podesiv po visini, stvarno idealno rješenje. Jer želim da se i oni pravilno drže. Ovo je official MOLL web stranica pa pogledajte sve mogućnosti stola i detaljne specifikacije. Postoje mnoge mogućnosti, od različitih radnih ploha, materijala i boja. Meni je ova kombinacija jednostavna i estetski lijepa. Nadam se jednoga dana malo izmjeniti radni kutak, ali sam trenutno fokusirana oko izgradnje naše male cabin.
Ono što me veseli kod ovakvih komada namještaja je i to što sigurno idu u nasljedstvo i ne rade nepotrebni otpad na našem planetu. Ne volim čestu izmjenu proizvoda. Visina se podešava od 58 do 118 cm. Dakle možete klečati, sjediti ili stajati. Ja vrlo često i stojim dok radim. A dokazano istraživanjima kako je mijenjanje pozicije tijekom radnog dana dobro za zdravlje.

Moll stol je kod nas dostupan kod Malih stvari. Lampa je Frama. Šalica amore amore je iz Studio Tomas shopa. Uživancija je raditi od doma. Ali nadam se ipak studiju uskoro.

SHARE THIS STORY