Milk for life

2021-04-16

MILK for life je prva moja šalica u predivnoj Sisi kolekciji. Dostupne su na prodaju preko web shopa Studio Tomas, a od nedavno su u prodaji i preko omiljenog Little Otja. Jako me razveselilo što se šalica nalazi u tom divnom asortimanu. Navratite na Little Otja web shop i pogledajte kakve divote stvaraju za klince. Ove naljepnice koje Matej ima na ruci su od njih, i super su poklon za klince. Ove swaddle dekice koje su na fotki su iz stare kolekcije, sada su dobili nove, pa bacite pogled.

Ovih nekoliko slikica sam napravila nabrzaka, i predivne su. Ali to je zato jer sam osjetila kako je divno bilo svjetlo i iskoristila sam trenutak. Pa kada me pitate za fotke, jako je važno osjetiti trenutak, emociju, svjetlo.

And above all, watch with glittering eyes the whole world around you because the greatest secrets are always hidden in the most unlikely places. Those who don’t believe in magic will never find it. There is always one moment in childhood when the door opens and lets the future in.

Roald Dahl

SHARE THIS STORY
COMMENTS
EXPAND
ADD A COMMENT