Liewood Weston košare za pohranu

2022-04-10

sklopiva košara za pohranu Liewood Weston storage

Ove jednostavne, ali estetske Weston košare za pohranu savršeno su rješenje za kaos u dječjoj sobi. Ali ne samo u dječjim sobama, odlične su kao rješenje za pohranu u bilo kojem dijelu stana. U nježnim zemljanim nijansama uklopit će se u baš svaki interijer te se pobrinuti za optimizaciju prostora i organizaciju svakodnevnog života.

SMALL STORAGE SOLUTION

Estetska organizacija prostora

Bolja organizacija i uredniji dom je nešto o čemu treba svakodnevno voditi računa. Uredan i organizirani dom je bolje mjesto za život. Bez obzira na broj kvadrata kojima raspolažemo, mjesta za odlaganje u domu nikada nije dosta, posebno ako živite s klincima. Toliko puta se riješim stvari iz ormara, prodam i poklonim ali ponekada ne možete sve spremiti u ormar. Postoje stvari koje koristim svaki dan i trebam ih brzo imati pri ruci, a ista stvar je s dječjim igračkama. Ove predivne Liewood košare za pohranu su ono što i očekujem od tog brenda - prekrasne nijanse boja, jednostavnost, kvalitetni materijali, vječnost, praktičnost i trendi dizajn. Recite zbogom neredu s prekrasnim Liewood® Weston košarama koje će se savršeno uklopiti u svaki interijer: u dječjoj sobi, kupaonici ili kuhinji. Izvrsno su rješenje za uštedu prostora, pohranu i organizaciju.

Toliko mi je drago što su sve tri dimenzije i predivne boje dostupne kod Mali zakladi. Bacite pogled!

Praktične i kvalitetne košare za pohranu

Ove prekrasne košare prekrasan su estetski dodatak svakom prostoru. Izuzetno su praktične i jednostavne za korištenje i pohranu.

Najčešći problem s kojim se susrečem kada razgovaram sa ljudima je upravo organizacija prostora, od malih rješenja za odlaganje pa sve do velikih.

Fotografija 1,2 i 5 Lilihalodecoration. Ostalo Liewood.

Ideal for any children’s room, bathroom or worktable. It's incredibly versatile and acts as the perfect storage and organizer.

Stackable, foldable, cutout handles

SHARE THIS STORY