Jedno jutro u našoj blagovaonici

2017-09-20

Danas je izašla nova kolumna na najdražem Journal.hr.

Nisam imala inspiracije za naslov; ove fotke su zapravo snimljene nakon doručka u jedno lijeno subotnje jutro.

Možda je naslov trebao biti: kod mene u subotu ujutro poslije doručka.

DOMA JE NAJLJEPŠE

Dan prije sam ubrala zelenilo pored zgrade i objesila ga na zid, sunce je pucalo kroz prozore, skupila sam jastuke i prekrivače i malo luftala stan. Toma je zadovoljno trčkarao i razbacivao ono što sam ja složila. Meni je to bilo toliko smiješno, pa sam okinula par fotkica.

Mi najviše volimo biti doma. Nakon posla, jurim po malca i nalazimo se svi u stanu. Trebam svoju obitelj i dom. Nisam neki tip da visim po cijele dane vani. Tu punim energiju i čudim se kuda svi jure. Mi ako baš ne moramo, ne idemo. Zato se i trudim da stan izgleda lijepo.

NAŠA BLAGOVAONICA

Već sam vam pisala o hyggekrogu. Evo nas opet tu. Samo smo se sada pomaknuli s kauča do blagovaonice.
Na podu imamo izblijedjeli hrast. Na ovim fotkama se dobro vidi. Nijansa je snježno bijela. Dan kada se postavljao parket, počeo je padati snijeg. To mi je bilo tako simpa. Sjećam se kako sam ušla u stan da vidim da li je parketar razmotao pakete parketa. Htjela sam vidjeti nijansu i bila sam oduševljena – pahuljice vani i unutra.

Toma se nastavio igrati s autićima, a ja sam dobila priliku popiti kavu s omiljenim časopisima. Bingo!

GENIJALNI MAPIFUL POSTERI

Poster koji visi na zidu izradio je brend Mapiful koji u papirnati oblik može pretvoriti svako vaše sjećanje s putovanja. Planirala sam napraviti poster s koordinatama našega stana, ali sam ipak napravila kartu Kopenhagena. Svi koji prate moj blog znaju kako se Toma jako voli igrati s legićima. Planiramo ga odvesti u Legoland u Danskoj i nakon toga pravac – Kopenhagen.
Napravite i vi print vašeg omiljenog mjesta na svijetu na stranici Mapiful. Na kraju kupnje iskoristite kod “lilihalodecoration” kako biste ostvarili 15% popusta do kraja rujna!
Pratite me na Instagramu, Facebooku i Lili Halo Decoration blogu. Posvuda ☺
SHARE THIS STORY
COMMENTS
EXPAND
ADD A COMMENT