Bling Zoo giveaway

2017-12-26

 

Dragi moji, nadam se da ste se odmorili i da uživate u blagdanima. Kod mene doma je jako lijepo jer smo muž i ja dobili slobodne dane u isto vrijeme nakon toliko godina. Prava uživancija. Ako imate prijedlog gdje bi mogli na fora izlet u blizini Zagreba, šaljite prijedloge 🙂

Danas ću vam predstaviti nešto jako lijepo, decentno i kvalitetno: brand Bling Zoo.

Iz ljubavi prema kvaliteti materijala i izrade nakon dugogodišnjeg iskustva u modi i dizajnu iz jednog velikog prijateljstva koje veže Zagreb i Berlin proizašao je brand Bling Zoo.
Izloženost utjecajima različitih podneblja dva iskustva spojila su u jedinstvenu liniju nakita, istovremeno suptilnu i dominantnu, izrađenu iz pomno biranih materijala: plemenitih metala, poludragog kamenja, prirodne svile…..uz glavnu misao i težnju krajnjoj vrijednosti i trajnosti pojedinog komada.

Pogledajte Bling Zoo proizvode na Facebook i Instagram stranicama branda.

Pratite nas jer iz naših studia koji se spajaju negdje na satelitu se gotovo svakodnevno formiraju nove ideje i novi proizvodi.
Iza brenda stoje dizajnerice Maja i Sandra koje veže dugogodišnje prijateljstvo. Upoznale su se na studiju dizajna odjeće i tekstila, gdje su i diplomirale. Maja živi i radi u Zagrebu, Sandra u Berlinu.
Danas vam poklanjamo dvije narukvice od srebra i svile, jednu na LiliHalo FB, a drugu na LiliHalo Instagramu.


Sretno svima!

SHARE THIS STORY
COMMENTS
EXPAND
ADD A COMMENT