- Marina & Lili

Lifestyle Portfolio Class je dvodnevna radionica fotografije i stylinga te poslovnog coachinga na prekrasnoj lokaciji u Istri.

5. i 6. svibanj 2023. Motovun

Radionica je namijenjena profesionalnim i amaterskim fotografima koji su spremni za sljedeći korak u svojoj karijeri. Ako ste spremni za ono o čemu ste do sada samo sanjali i tiho priželjkivali jednom u budućnosti i želite pokrenuti novi ili podići postojeći posao na novu razinu, ovo je (onako skromno) upravo ono što ste čekali. Pod vodstvom i mentorstvom Marine i mene imat ćete priliku nadograditi i poboljšati svoj fotografski portfolio kako biste se fotografijom počeli baviti profesionalno, okrenuli novi list i privukli klijente s kakvima želite raditi. Sounds good?

Mi smo spojile umove, srca i ideje i dat ćemo najbolje od sebe što imamo i što smo kroz godine izgradile kako bismo zajedno širili dobre vibre i stvarali jedan ljepši svijet.

5. svibanj, prvi dan

Prvi dan obrađujemo temu što je moodboard i kako će podići kvalitetu vaše fotografije. Kako ga slagati i koristiti, uvid u naše dosadašnje radove. Predavanje, prezentacija i radni zadatak. Cilj predavanja i radionice je osposobiti polaznike za dublji pristup radu i vježbanje kreativnosti. Što je storytelling kako se primjenjuje u fotografiji, kako se priča priča kroz fotografiju, kako pristupiti fotografiranju projekta kako bi dobili vizualnu priču. Praktičan rad gdje ćemo na profesionalno stiliziranim scenama fotografirati, te kroz mentorstvo usmjeriti vas kako možete dobiti najbolje fotografije i prezentirati vas senzibilitet. Rad s modelom. Business coaching na temu kako voditi mindfull business.

UKLJUČENO U CIJENU:

DVA PREDAVANJA

DVIJE RADIONICE

KAVA, SOK, ČAJ, VOĆE, PECIVO

RUČAK

6. svibanj, drugi dan

Stiliziranje i fotografiranje - primjenjivanje naučenih znanja. Fotografiranje uz naše mentorstvo i vodstvo. Rad u grupama. Travel lifestyle fotografija i obilazak Motovuna. Kreiranje vlastitog portfolia predavanje, gdje ćemo vas naučiti kako pristupiti kreiranju vlastitog portfolia, kako prezentirati svoj stil i svoj senzibilitet, privući klijente i projekte na kojima želite raditi, što je bitno kod izrade portfolia. Coaching: kako stvoriti brend od svoga rada. Poslovni procesi, pristup, usluge i platforme koje se koriste. Kako ispričati priču o sebi.

UKLJUČENO U CIJENU:

DVA PREDAVANJA

DVIJE RADIONICE

KAVA, SOK, ČAJ, VOĆE, PECIVO

ručak

lokacija radionice

NEVJEROVATNO BAJKOVITA LOKACIJA JE ODABRANA KAKO BI VAS INSPIRIRALA U SVAKOM TRENUTKU

Lifestle

Portfolio

Workshop

Lokacija

Puna cijena radionice je 1100 EUR / 8.280 HRK.
Odobravamo popust na prijave do 31. prosinca i early bird cijena je 950 EUR / 7.151 HRK.

Villa Angelo, Motovun, Istra

datumi

5-6 svibanj, 2023

Early bird

950 EUR

PRIJAVITE SE NA RADIONICU PUTEM eMAILA

info@lifestyleportfolioclass.com

LIDIJA.TOMAS@GMAIL.COM

ili putem forme malo niže na webu:

PRIJAVI SE NA RADIONICU

Error, name is a required field.
Error, please enter a valid email address.

new roads

VESELIMO SE VIDJETI VAS I STVARATI NEKE NOVE LIJEPE PRIČE,

DATI VAM VJETAR U LEĐA, INSPIRACIJU I VAŠ NOVI PORTFOLIO!

Kome je namjenjena radionica?

Da li se mogu prijaviti i osobe koje nemaju profesionalnu opremu, ali jako vole fotografiju?

Lifestyle Portfolio Class je dvodnevna radionica fotografije i stylinga te poslovnog coachinga na prekrasnoj lokaciji u Istri, namijenjena profesionalnim i amaterskim fotografima koji su spremni za sljedeći korak u svojoj karijeri. Ako ste spremni za ono o čemu ste do sada samo sanjali i tiho priželjkivali jednom u budućnosti i želite pokrenuti novi ili podići postojeći posao na novu razinu, ovo je (onako skromno) upravo ono što ste čekali.

Workshop je namijenjen isključivo fotografima s vlastitom profesionalnom opremom, bilo da su amateri koji se žele profesionalno baviti fotografijom i zarađivati od fotografije ili profesionalni fotografi koji žele nadograditi svoj portfolio i otvoriti se za novi smjer, nove klijente i nove cijene. S druge strane, ako nemaš "profesionalnu" opremu, a stvaraš visokokvalitetnu fotografiju i želiš je podignuti na novi nivo, radionica može biti za tebe.

Pitanje je što je profesionalna oprema? Ljudi se profesionalno bave i iPhone fotografijom.

Koja područja pokriva radionica?

Koliko će trajati radionica?

Radionica nosi naziv Lifestye što obuhvaća stiliziranu hranu, interijer, still life, portret (rad s modelom).

Radionica će trajati dva dana, a osim fotografije, biti će i mentorship i business coaching u sklopu iste.