Watercolour Garden

2019-04-10

Prvi jutarnji spavanac. Ponekada bude power nap od pola sata, a ponekada potraje i do dva sata.


May you dream of lovely things and to find them real.Da vam pokažem par slikica iz Matejevog kutka. Kada ga stavljam spavati u kinbi ima samo dekice s kojima je pokriven. POnekada se uspava na prsima, a zadnjih par tjedana sve češće ide spavati sa svojom dekicom. Sam. Toliko bude sladak kada se stiska uz nju. Ako slučajno zaboravim ponijeti je van, sam si skine čarapu pa nju gura na lice 🙂 Naša dekica je Aden+Anais Watercolour Garden. Uzela sam tu baš zato jer me i podsjeća na slikanje vodenim bojama. I predivno mi je vidjeti toliko cvijeća oko moje Krofne. S druge strane je plavi uzorak, pogledajte dolje na slikama. Ne volim podjele za cure i dečke. Zato mi se jako dopada što je ova mekana dekica i napravljena tako da ima uzorak s dvije strane. Jučer je započelo darivanje na Instagramu bloga, možete osvojiti bilo koji proizvod Aden + Anais po izboru.

Baldahin koristim ako dolazi jako svjetlo kroz prozore ili ako netko pali svjetlo u sobi. To je isti baldahin koji je koristio Toma. Predivnog je materijala i boje. Od najdražih Beebee design.

Krevetić ima prozirne bočne stranice i meni to jako puno znači kada tokom dana i noći s kreveta gledam prema bebi. Babyhood Kaylula Sova dolazi u nekoliko varijanti, pogledajte na linku. Mi smo odabrali drveni, i predivno ide uz Sandberg and Friends tapete.

Uskoro planiramo mali update u ovom dijelu stana. I cijeli mood board se vrti oko krevetića i tapeta. Jako se veselim uskoro vam pokazati.

Da vam pokažem kako izgleda nova verzija naših tapeta, malo je tamnija. Ovo su fotografije dječjih soba od Jasmine Bylund i Anne Kubel. Prelijepo.

SHARE THIS STORY
COMMENTS
EXPAND
ADD A COMMENT