Prostorno razmišljanje, kreativnost, planiranje i rješavanje problema uz PIXIO magnetne kockice. Creative magnetive!

2022-02-17

PIXIO

Magnetic construction set in the pixel art style

PIXIO is a unique construction set in which PIXIO blocks are connected thanks

to a well-thought-out system of magnets

Construction sets promises hours of fun and will bring even the biggest ideas to life!

Slaganje kockica potiče prostorno razmišljanje, kreativnost, planiranje, rješavanje problema, kritičko razmišljanje.

Pametan dizajn ove igračke omogućuje beskrajne mogućnosti izgradnje! Nema pogrešnog načina gradnje - uživajte i opustite se stvarajući. Svi setovi su potpuno kompatibilni.

PIXIO figurice podsjećaju na Tominu omiljenu Minecraft igru i on se toliko razveselio kada je dobio PIXIO u ruke.

Hvala MiniGenie!

Kada smo prvi puta izvadili PIXIO kockice iz pakiranja, svi smo bili oduševljeni bojama i načinu spajanja - zvuk kada se kockice spajaju magnetima je tako umirujući i jako je fora. Ugodno ih je imati u rukama.

Veliki sam ljubitelj boja i vidim kako i moji klinci uživaju. Smiješni su kada im se dopadne neka boja ili kombinacija pa kažu: wow mama vidi kako lijepa crvena!
Uz svaki set se dobije brošurica s idejama za slaganje ali kako su klinci genijalni, oni su odmah krenuli slagati i svoje figurice iz mašte.

Napravljena je i istoimena aplikacija za Android i iOS s toliko ideja i tutoriala.

Creative magic

Pixel art style

Nije dovoljno da dijete samo promatra i sluša, već i da samo otkriva i istražuje- dodirne, rastavi, sastavi, pomiriši i isproba jer time zadovoljava svoju znatiželju, ali i doživljajima potiče razmišljanje i zaključivanje što je temelj intelektualnog razvitka.

Play is the royal road to childhood happiness and adult brilliance.

PIXIO

An indoor playground full of laughter and love.

Kocke usavršavaju pokrete ruku i šaka, razvijaju maštu, a spoznaja da od više manjih mogu napraviti nešto što su zamislili u svojim lijepim glavicama, da se kockice mogu grupirati - doprinosi kasnijem razumijevanju matematike. Iako su PIXIO kockice predviđene za klince starije od 6 godina, s njima se igra i Matej. Uvijek uz naš nadzor, ali s oduševljenjem. Smijemo se i zajedno stvaramo. Ovako sitne su odlične za razvijanje fine motorike, a klincima su beskrajno zabavne. Igrajući se kockama i slažući ih, dijete počinje gledati svijet u tri dimenzije, stječe osjećaj za prostor. Iako je naš stan zatrpan igračkama, trudim se učiti klince da ih nakon igre pospreme kako bi im prostor za igru bio čist. Tada na čistu i čvrstu podlogu stavite PIXIO kockice i uživajte gledajući klince kako ih slažu. Ne treba ih sputavati u pokušajima, bez obzira na to kako se to nama činilo neobično, ili čak nemoguće. Uostalom, da nije bilo "nemogućih ideja", danas ne bi bilo niti laptopa, 3D skenera, mobitela itd.

Just take the PIXIO block in your hand and place it where you want it to be - BANG! - the PIXIO block is connected.

PLAY ALL DAY

SHARE THIS STORY