Oliver furniture bunk bed

Od kada smo se uselili u ovaj stan, soba je doživjela toliko promjena. U ovaj stan smo se i preselili da bi dobili dječju sobu. Par mjeseci nakon useljenja, sobica je bila na coveru Dom i dizajna. Nama je to velika uspomena jer je sve bilo on budget, napravljeno s ljubavlju, dosta toga s našim rukama. Ne mogu zaboraviti kako sam jednom ostala s Tomom doma jer je imao temperaturu pa smo izrezali trokutiće i zalijepili ih na zid. Dječja soba je naše najdraže mjesto u ovom stanu. Želja mi je bila napraviti čarobni kutak za našeg malca. A sada se ljubav poduplala, dobili smo Krofnicu i krevet na kat je bio logičan slijed događaja 🙂

Sada nas u sobici čeka još dosta posla, od zidova, i nekih detalja za koje još nemam rješenje, slažem moodboarde, ali krevet je tu. Predivan bunk bed Oliver furniture iz Mali zakladi.

Klinci su oduševljeni, ali i mi veliki smo!

A sada ću vam ispričati malo više o samom brendu Oliver Furniture i zašto je toliko poseban. Svatko tko voli dizajn, s oduševljenjem će razgledati njihov katalog. Tako sam ja u Amsterdamu odjurila u Archive store da vidim i njega.

Oliver Furniture je puno više od još jedne marke namještaja. To je način življenja, prirodnim stilom, usporenim životom i slobodom. Ne trebate se stalno utrkivati ​​za novim trendovima i baciti ono što već imate jer Oliver Furniture nudi jednostavan namještaj, a istovremeno suvremen koji traje generacijama.

Tvrtka je smještena sjeverno od Kopenhagena gdje se nalaze prekrasne pješčane plaže i sve je nekako opušteno i orjentirano obiteljima i životu. Baš zato kolekcija Seaside odražava ovaj jednostavan život na plaži, a Wood Collection ističe prirodne slojeve ljepote koji se skrivaju u drvu kao materijalu. Tvrtka redovito ažurira i usavršava svoj portfelj uzimajući u obzir modernu obitelj u njezinoj evoluciju, a pri tome ostaje vjerna potpisu čistih linija, okruglih oblika i nježnih detalja. Njihov namještaj je također održiv i lako se može prilagoditi kako dijete raste. Nekoliko preinaka na krevetu na kat i on postaje dva odvojena kreveta. To je naš plan jednoga dana napraviti za naše klince od ovog kreveta. A jako mi se dopada što se krevet na kat može pretvoriti u prostor za igru ​​u donjem dijelu ili u ugodan kut za čitanje u skrivenom prostoru! Sav njihov namještaj udovoljava najvažnijim europskim sigurnosnim standardima poput EN normi i normi, REACH, TüV, FSC i Oeko-Tex.

Brend je nastao 2003. godine iz ponosne skandinavske tradicije obrade drveta i dizajna fokusirajući se na čiste linije, nježne detalje i trajnost, a pokrenuo ga je Søren Rørbæk – dizajner i stolar.

Oliver Furniture se proizvodi u Europi na održiv i etičan način od visokokvalitetnih FCS certificiranih materijala i netoksičnih boja kako bi bili sigurni za najmanje i izdržali test vremena. Od krevetića i kreveta na kat do stolova za presvlačenje i komoda, radnih stolova, sve su to komadi namještaja elegantnih i profinjenih linija. Uz to, napravljeni kvalitetni da traju!

Upravo takve proizvode volim za svoju djecu i rado bi ih ostavila generacijama koje dolaze.

Oliver furniture, Liewood igračke, Nofred namještajsve je dostupno kod Mali zakladi.

next post
Low tox home
Uz pomoć prirodnih sastojaka možete napraviti vrhunsku kozmetiku koja će ne samo ostaviti vašu kožu i kosu blistavom i nahranjenom, nego ćete se i osjećati [...]