Oliver furniture bunk bed

2020-09-05

Od kada smo se uselili u ovaj stan, soba je doživjela toliko promjena. U ovaj stan smo se i preselili da bi dobili dječju sobu. Par mjeseci nakon useljenja, sobica je bila na coveru Dom i dizajna. Nama je to velika uspomena jer je sve bilo on budget, napravljeno s ljubavlju, dosta toga s našim rukama. Ne mogu zaboraviti kako sam jednom ostala s Tomom doma jer je imao temperaturu pa smo izrezali trokutiće i zalijepili ih na zid. Dječja soba je naše najdraže mjesto u ovom stanu. Želja mi je bila napraviti čarobni kutak za našeg malca. A sada se ljubav poduplala, dobili smo Krofnicu i krevet na kat je bio logičan slijed događaja 🙂

Sada nas u sobici čeka još dosta posla, od zidova, i nekih detalja za koje još nemam rješenje, slažem moodboarde, ali krevet je tu. Predivan bunk bed Oliver furniture iz Mali zakladi.

Klinci su oduševljeni, ali i mi veliki smo!

A sada ću vam ispričati malo više o samom brendu Oliver Furniture i zašto je toliko poseban. Svatko tko voli dizajn, s oduševljenjem će razgledati njihov katalog. Tako sam ja u Amsterdamu odjurila u Archive store da vidim i njega.

Oliver Furniture je puno više od još jedne marke namještaja. To je način življenja, prirodnim stilom, usporenim životom i slobodom. Ne trebate se stalno utrkivati ​​za novim trendovima i baciti ono što već imate jer Oliver Furniture nudi jednostavan namještaj, a istovremeno suvremen koji traje generacijama.

Tvrtka je smještena sjeverno od Kopenhagena gdje se nalaze prekrasne pješčane plaže i sve je nekako opušteno i orjentirano obiteljima i životu. Baš zato kolekcija Seaside odražava ovaj jednostavan život na plaži, a Wood Collection ističe prirodne slojeve ljepote koji se skrivaju u drvu kao materijalu. Tvrtka redovito ažurira i usavršava svoj portfelj uzimajući u obzir modernu obitelj u njezinoj evoluciju, a pri tome ostaje vjerna potpisu čistih linija, okruglih oblika i nježnih detalja. Njihov namještaj je također održiv i lako se može prilagoditi kako dijete raste. Nekoliko preinaka na krevetu na kat i on postaje dva odvojena kreveta. To je naš plan jednoga dana napraviti za naše klince od ovog kreveta. A jako mi se dopada što se krevet na kat može pretvoriti u prostor za igru ​​u donjem dijelu ili u ugodan kut za čitanje u skrivenom prostoru! Sav njihov namještaj udovoljava najvažnijim europskim sigurnosnim standardima poput EN normi i normi, REACH, TüV, FSC i Oeko-Tex.

Brend je nastao 2003. godine iz ponosne skandinavske tradicije obrade drveta i dizajna fokusirajući se na čiste linije, nježne detalje i trajnost, a pokrenuo ga je Søren Rørbæk – dizajner i stolar.

Oliver Furniture se proizvodi u Europi na održiv i etičan način od visokokvalitetnih FCS certificiranih materijala i netoksičnih boja kako bi bili sigurni za najmanje i izdržali test vremena. Od krevetića i kreveta na kat do stolova za presvlačenje i komoda, radnih stolova, sve su to komadi namještaja elegantnih i profinjenih linija. Uz to, napravljeni kvalitetni da traju!

Upravo takve proizvode volim za svoju djecu i rado bi ih ostavila generacijama koje dolaze.

Oliver furniture, Liewood igračke, Nofred namještajsve je dostupno kod Mali zakladi.

SHARE THIS STORY
COMMENTS
EXPAND
ADD A COMMENT