MILK for Life

2021-01-01

MILK for Life 💙
Moja prva šalica u predivnoj Sisi, house of Style kolekciji.

Toma je po rođenju prvo bio na parenteralnoj prehrani, zatim su ga hranili na sondu i kada je bio spreman, počeli su ga učiti piti na bočicu. I dalje je bio preslab da bude van inkubatora, ali je učio. Nije lako sisati i disati. Pogledajte kako uživa, u ovom kratkom videu. Sestra Nataša koja ga je hranila je jako sitna, a pogledajte koliki je bio Toma u njezinim rukama, manji od 2 kg. Na kraju je zaspao ☺️
Ja sam imala tim ljudi koji su navijali da Toma dobiva majčino mlijeko jer je bilo ključno za razvoj prijevremeno rođenog djeteta. I uspjela sam.
Međutim ne uspije svaka mama. Puno je razloga, nema svaka mama potporu, ne ide mlijeko iz svake cice, a nema svaka mama niti cicu. Neke od mojih prijateljica su dobile bitke s rakom, i nemaju cice. Ali mlijeko koje daju svojoj djeci je isto mlijeko za život. Susrela sam se s raznim komentarima što je dobro za dijete, dobro je ono što mama može dati. Zato nemojte komentirati. Svaka mama se trudi i daje najbolje što ima.

Kasnije kada su klinci veći, neki piju životinjsko, a neki biljno mlijeko. Piju što vole i što je dobro za njih. Svejedno je, sve je to mlijeko za život.
I to je moja prva šalica. Za sve mame, tate i klince 💙 MILK for Life.

Cijena svih Sisi šalica je 100kn. Dostupne su na prodaju putem emaila hello.lilihalo@gmail.com i web shopa: Studio Tomas.

SHARE THIS STORY
COMMENTS
EXPAND
ADD A COMMENT