Matej ima 11 mjeseci.

2019-06-17

Danas Matej ima točno 11 mjeseci. Divnog je karaktera, nježan i nasmijan.

Babies are bits of stardust, blown from the hand of God.  

Znatiželjan, istražuje i ne staje cijeli dan. Zato se brzo i umori i ogladni. Od danas sam s njih dvoje doma. Tomi su počeli školski praznici. Da barem živimo negdje van grada, pa da svako malo možemo izaći u vrt i šetati se po prirodi. Ljepše bi nam bilo provoditi dane na praznicima.

Matej mora spavati dva puta dnevno. Taman kada ide spavati prvi put, Toma se budi. Teško mi je organizirati dan da svi budu zadovoljni. Da imamo neki vrt, lakše bi bilo. Toma bi jurio po travi i manje buljio u ekran. Pokušavam mu dobro organizirati vrijeme, da je u igri, što više na zraku, čitamo zajedno, a i Toma je sam počeo čitati knjige sada pred kraj prvog razreda. I baš uživa u tome. Ovo ljeto ćemo često do knjižnice. Ako imate prijedloge za neke lijepe dječje knjige, samo pišite. Napravila sam par fotkica nereda danas ujutro kada se Matej probudio. Promijenimo pelenu, pomazimo se i onda on krene izvlačiti sve redom po sobi 🙂

Dobili smo divne muslin gaze od Little Otja brenda. 100% GOT certificirani pamuk. Predivnog uzorka i predivnog pakovanja, evo meni ih je žao otpakirati.

Teško pronalazim vrijeme za sortirati fotke i pisati blog post. Odlučila sam kako sam i prije radila, ubaciti nekoliko fotki od toga dana da ih imam za uspomenu. Nikakav drugi veliki razlog, samo zato jer su mi lijepe fotke i lijepi trenutci za pamčenje. Na Instagramu ih ne stignem staviti sve, a i dosta su slične. Ovako je jutros rano bilo kod nas doma.

Dio fotki sam okinula s novim fotićem, a dio s mobitelom. Točno se kuži razlika, sjene i linije su fotkane mobitelom nekako grublje, a ove fotkane fotićem i dobrim objektivom su krasne soft i kremaste 🙂

Jutros se Matej probudio s osipom po nogama. Ne znam da li je to od komaraca, sunca ili od nečega iz trave jer smo se ovaj vikend dosta valjali po travi. Evo stvarno ne znam. A danas je toliko nervozan i baš nekako tužno plače i ponavlja mama mama mama cijeli dan 🙂 Guramo se u kolicima kad stane kiša, kupamo u kadici, mažemo ga neutralnim kremicama i slušamo muziku. Pomogne nam.

Mile kids clothing body iz kolekcije Little Traveller, Jellycat zeko iz Mali Zakladi, Kalklitir boja za zid, Alma baby care kozmetika, Born Copenhagen tkanina za dudu, Little Otja muslin dekice i zeko.

SHARE THIS STORY
COMMENTS
EXPAND
ADD A COMMENT