Mala krofna i njegova patkica

2019-02-12

Matej i njegova patkica.

Toliko je sladak, on se razgovara s njom, grize je po kljunu. Nastradati će patka jer Matej sada ima dva zuba. Želim pamtiti tu njegovu malu facu, male nogice kako bacaju čarape i rukice kako stiskaju igračku. Slikati ću ga non stop. Rastu brzo. Još malo pa će sedam mjeseci. Vrijeme zaustavi se.


Growing up happens in a heartbeat.

Želim što više vremena provoditi sa svojim klincima. Ništa mi nije važno kao oni, nema tog projekta koji može mene odvući od njih. Koliko ljudi žali što nisu bili više sa svojim klincima, a vrijeme ne možeš vratiti. Toma sada ima osam godina. Još uvijek je dijete i treba me jako. Ali sve manje i manje. Polako počinje stvarati društvo i ima svoje interese. Ali važno je da je mama doma kada dođe iz škole, leti mi u zagrljaj. Važno je da je roditelj prisutan, da se ima s kime pomaziti i ispričati što se taj dan dogodilo u školi. Da mu servira topli obrok i da smo zajedno oko stola. Božo i ja se pretrgamo cijeli dan samo da budemo prisutni. Znam da je teško i da sustav ne ide na ruku obitelji i roditeljstvu, ali nekako se snalazimo. I tu smo svaku večer da ih utrpamo u krevet i poljubimo. Zato ću fotkati non stop, da ih pamtim i da ih gledam kako su bili mali. Neki dan sam poslala seki fotku Tome kada je bio mali, ona je pomislila da je to Matej. Što nije genijalno gledati stare fotke?


A child’s life is like a piece of paper on which every person leaves a mark.


I ja želim da smo mi roditelji ti koji će ostaviti najveći trag na našim klincima.

Kawan patkica brenda Hevea napravljena je iz 100% prirodne gume koja nije konzervirana i nisu dodani aktioksidanti  koji čuvaju štetnu boju protiv oksidacije na svjetlu. Ono što je isto jako važno, nema rupica na sebi, pa se neće napuniti vodom ako se dijete igra u kadici s njom. Hevea ima još genijalnih proizvoda, od podloga za hranjenje, kupanje, bočica, dudica.. Pogledajte što se nudi u dućanu Mali zakladi.

Danas navečer počinje darivanje na Instagramu. Mali zakladi vas nagrađuje s tri Hevea patkice.

Najdraži stolac za male i velike, Stokke Tripp Trapp u boji Aqua Blue, Newborn set za Tripp Trapp stolac, i Hevea patkica. Sve je dostupno u dućanu Mali zakladi.

SHARE THIS STORY
COMMENTS
EXPAND
ADD A COMMENT