Volim vizualne priče i svakodnevnicu. Lovely life.

- Lili

Kao u bajci, tako ja to vidim.
A netko bi rekao da je to bio običan dan, mala G i njezina mama Rajna u šetnji, kupuju cvijeće. Toliko su simpatične zajedno, nasmijane, zvrkaste. Odabrale su najljepše cvijeće za svoj buket taj dan. To su ti mali trenutci koji naša djeca pamte. Pronađite vrijeme za opuštenu šetnju s djetetom, bez obaveza, radite sve što vam se dopada. Šetnja, buket cvijeća, ručak. Klinci pamte osmijeh, fore i onaj osjećaj dok su pored vas.

Toliko volim vizualne priče i svakodnevicu. Ja iza kamere, a kao da me nema. Lovim te male trenutke.

Fotografa se obično angažira da zabilježi krštenje, rođendane, vjenčanja. Ali način na koji ja vidim fotografiju ljudi i obiteljsku fotografiju je potpuno drugačiji. U ovom setu je nastalo jako puno fotki, i to za svega par sati, s pauzom za klopu, osvježenje, potpuno opušteno. Tu na blog sam stavila samo ovih par jer mi je ovo oduševljenje male Grete s cvijećem i predivnim buketom bilo toliko divno. Djeca brzo odrastaju, a ovakve fotografije su podsjetnik za dane iz djetinjstva. Male stvari su najvažnije. Mala G će pamtiti ovaj lijepi dan i šetnju s mamom.

Želite li i vi vašu vizualnu priču, bajku, pošaljite mi email na hello.lilihalo@gmail.com. Vidim lijepo u malim stvarima.

SHARE THIS STORY