I told the stars about you

2020-01-24


Toma danas ima devet godina, a Matej jednu i pol.

Ulovila sam par fotkica u igri, toliko se vole. Matej želi sudjelovati u svemu što radi stariji brat. Toma zna koliko je fora škakljati se. To je jedan od naših rituala za bolji san, smijeh i škakljanje. Sada kada je on veliki, škaklja svog maloga bracu. Taj smijeh je toliko važan. Pogledajte ih koliko su sretni. Ja stojim sa strane i ne mogu se nagledati. To je sve što želim, moj najvažniji cilj. Sretna sam i zahvala i ništa više ne trebam.

Da sam prije devet godina mogla imalo naslutiti koliko ću biti sretna. Tada nam je svima bilo jako teško jer nisam znali hoće li Toma preživjeti što je rođen 9 tjedana ranije. Da li ste znali da je jedan od faktora preživljavanja i spol? Jeste li znali da djevojčice imaju više šanse? Ja nisam ništa tada znala. A ubrzo sam saznala sve o nedonoščadi. Koliko je to rizik. I koliko zahvalni moramo biti što danas imamo zdravo dijete.

Svaki svjesni roditelj sigurno prolazi kroz hrpu emocija koje je teško savladati. Ali kada se prođe ovo što smo muž i ja prošli, prioriteti su vam sigurno drugačiji i više ste svjesniji života.

Pokušajte duboku udahnuti i promislite za što ste zahvalni taj dan i nasmijte se. Dan će biti ljepši, a vi sretniji.

I know it can be hard to get up every day and have these little people rely on you. I know it’s hard to feel like sometimes your world is so small. I want to remind you, you are the world. You are the world that those little ones revolve around. You are their norture, their home, and their comfort. You are everything to them, and I hope even on your hard days you know how special you are. Especially to your little people.

Boja na zidu je Nudo Grigio od Kalklitira. Posteljina je Garbo & friends, Bonnemereaustralia, dosta igračaka je iz Mali zakladi, mali rozi jastuk u obliku lista je Moi Mili, a nedavno sam stavila i tutorial za paper snow flake.

SHARE THIS STORY
COMMENTS
EXPAND
ADD A COMMENT