Dječji rođendan u Laser Tag Areni Zagreb

2020-02-16

Proslavili smo Tomin deveti rođendan u Laser tag Areni Zagreb. I jako smo se dobro proveli. Pogledajte!

Tomin ročkas je zimi. Sjećam se kada je bio jako mali i slavili smo ročkas u jednom kvartovskom prostoru. Nosila sam tortu, vani je pod bio toliko zaleđen, pazila sam da ne padnem i ne rasturim tortu koju smo Božo i ja radili do kasno u noć. Jer kada je dijete malo, torta je toliko važna.
Sada je Toma već veliki dečko. Ima svoje društvo, puno mašta, jako je zaigran. I to je toliko lijepo. Ali ono što je sigurno drugačije od perioda kada sam ja bila dijete, naša djeca se puno manje kreću. Toliko se sjedi u školi i doma. Stalno su na nekim izvannastavnim aktivnostima, piše se tona zadaća, van ih ne puštamo same, promet ispred zgrade je ogroman, po svuda su auti, ceste, nema livada kao u naše vrijeme.

Ja sam većinu dana provodila na svom BMX i jurila po kvartu.

Zato smo jako htjeli da ovo bude velika fora za klince i da se toliko dobro zabave i najure. Nakon dva sata igre, svi su bili mokri i zadovoljni.

Jurili su s puškama i vikali da je ovo najbolji ročkas ikada. Pa kako i ne bi bio. Uživali su i cure i dečki. Igra se nekoliko rundi i nakon svake se gledaju rezultati. Sa strane je grijana prostorija gdje se popije piće i brzo nazad na igru. Torta se klopa zadnjih pola sata iako sam ja i to htjela skratiti.

Veliki sam ljubitelj betona i iverice. Pa sam uživala u ovom prostoru. Divno je bilo svjetlo to jutro.

Važno mi je da je prozračno, posebno u ovo doba godine. I važno mi je vidjeti moje klince da se kreću, kreću i što više kreću svaki dan. Jako bih voljela da mi dijete tu provodi više vremena jer mislim da je baš zdravo, istrčati i nasmijati se s društvom. Odličan provod za male i velike.

Uz to, ekipa koja radi je beskrajno simpatična.

Za više informacija navratite na njihov web, a na mom Instagramu pogledajte fora video s proslave Tominog ročkasa.

SHARE THIS STORY
COMMENTS
EXPAND
ADD A COMMENT