Cultivate love. Happy Easter!

2020-04-14

Par fotkica za family album.

Vjerujem da je svima čudno što Uskrs nismo proveli s obitelji. Mislila sam da uopće neću imati osjećaj blagdana. Potrudili smo se stvoriti ugođaj zbog klinaca, najviše zbog Tome jer je veliki i sve kuži. I uspjeli smo. Baka je za klince napravila našu omiljenu čokoladnu tortu s bademima. Unutra idu jaja, tamna čokolada, jaja i malo naranče. Prefino i klinci je jako vole. Da ih nismo maknuli sa stola, od torte ne bi ostalo ništa.
Kako smo po cijele dane s njima, nemamo gotovo niti malo slobodnog vremena, pa nismo imali vremena niti za ukrasiti tortu. A to je njima isto jako bitno. Pa sam se sjetila paper friends od Mrs Mighetto, stavila sam ih na štapiće za roštilj, ispod njih sam stavila nekoliko jaja koje smo dan prije bojali prirodnim bojama (kurkuma, borovnice i luk). Klincima je na kraju bilo super, a to je i najvažnije.

Odlučila sam da uopće neću razmišljati koji je dan, da li je vikend, praznik ili radni tjedan. Imam planer u koji upisujem taskove za svaki dan. A za sve drugo kako bude. Tako zapravo budem skroz opuštena, jer razmišljam samo da su klinci dobro i da odradim posao. Sve drugo je nebitno.
I zato želim pamtiti kako su se klinci dobro zabavili ove nedjelje na Uskrs, koliko su se igrali i smijali.

Cultivate love.

SHARE THIS STORY
COMMENTS
EXPAND
ADD A COMMENT