Baby carnival

2019-02-23

Slonić i Jagodica Bobica

Danas mi je došla Ines. Imale smo dosta posla, pa sam htjela da sve riješimo dok klopamo. Lakše se tako dogovaramo 🙂 Ja sam rekla pripremiti doručak. Moj najdraži doručak, losos i jaja. Uskoro o tome više. Ona je došla saMilom, uvijek nasmijana. Dovukla je ogromnu torbu i hrpu cvijeća. Ali kada je iz torbe počela vaditi kostime…. prasnula sam u smijeh.

Ja se kao dijete nikada nisam voljela maskirati. Dane kada su bile maškare, jednostavno sam ignorirala. Vidim da je moj stariji Toma isti takav. Kao da se boji maski. Kada je bio jako mali, nije htio ići u vrtić na dan kada su bile maškare. I ja ga nikada nisam forsirala, jer sam se i ja toga bojala.
Neke maske uistinu znaju biti strašne. Kažu da ono u što se maskirate puno govori o vama. Što onda govori o meni? Meni je jako zabavno maskirati se u Spužva Boba 🙂

Ines je nedavno objavila odlične fotke kako za jako malo novaca možete napraviti prefora maske za vaše klince. Znam da vam je svima muka kada morate pripremiti nešto za vrtić, a ovo što je napravila ona je uistinu jako lijepo i jako jednostavno.

Ako vam stariji klinci idu u maškare, svakako je fora maskirati i najmlađe. Kostimi ovog tipa su jako topli i mekani. Jedino što ga je možda malo smetalo je bio veliki trbuh od slonića 🙂

Nama su Mila i Matej bili toliko slatki danas, na brzaka smo napravile ovih nekoliko fotki. Uživajte u slatkim malim licima i lijepo se provedite za vikend s vašim najdražima.

Miffy lampa iz Mali zakladi. Nuna Leaf Grow ležaljka za bebe iz Mali Zakladi. Concrete primo boja za zid Kalklitir.

Popust od 25% na Kalkitir boje vrijedi do 24.02. Prilikom kupnje unesite kod lilihalo25. Uživajte u vikendu.

SHARE THIS STORY
COMMENTS
EXPAND
ADD A COMMENT