Birthday wish

2018-12-21


Ovo je bila moja rođendanska želja: kreativno druženje.

Iako novi web nije spreman do kraja i imam još toliko posla oko detalja, fontova (ne zamjerajte na greškama). Morala sam malo ubrzati jer previše postova čeka u redu. Molim vas da sve greške koje vidite prijavite na mail hello.lilihalo@gmail.com ili u inbox. Možda mi je neka promaknula.

Ljubav je to.Hevea Kawan patkica grickalica

Moja rođendanska želja je prvi blog post na novome webu. Riječ je o pravom kreativnom druženju koje je isprva bilo zamišljeno u jednome teško dostupnom mjestu. Odustala sam od takvog pothvata, preskakanja ograde i slično tome, pogotovo s djecom. Zatim sam razmišljala da to napravim doma, ali htjela sam promjenu. Tada mi je Ines pokazala studio Marije Gašparović i predivnu pozadinu koju ima za snimanje, to je bilo to.

Torta Cupcakes & Fairytales


The most beautiful thing in the world is a child’s smile. The next best thing? Knowing that you are the reason behind it.Cupcakes & fairy tales su napravile rođendansku tortu, Cvit Happens su napravili vijenac baš kakvoga sam htjela, Marija Gašparović nas je ugostila u svome ugodnom studiju i napravila prelijepe fotografije, a draga Ines je donijela svoj osmijeh  i veselje. Imale smo predivne šalice Terra Ceramica na setu. To je sve što je i potrebno kako bi ovakav set uspio. Dobra vibra i ideja u glavi. Nekoliko puta sam si prevrtila film kako želim da ovo snimanje izgleda. Pokazati ću vam uskoro i fotke sa snimanja da vam dočaram atmosferu i iza kamere. Neki od vas su ih već vidjeli na Instagramu bloga kada sam puštala stories sa seta.

Daniel Wellington ovih blagdana nudi 10% na sve setove i pakira poklone u lijepe kutije. Dodatnih 15% mozete ostvariti s kodom lilihalodecoXdw do 13.1.2019.
Stokke nosiljka MyCarrier Front and Back
Vijenac od eukaliptusa Cvit Happens
Terra Ceramica šalice

U tih nekoliko sati, Ines i ja smo imale dovoljno vremena za igrati se s kompozicijom. Svaka je pokazala ono što voli. U ovaj blog post stavljam ono što se meni cijelo vrijeme vrtilo u glavi i set koji sam složila: zeleni vijenac, keramika, torta, lanene tkanine. Vrlo jednostavno, važno mi je da slika diše.

Studio Marija Gašparović

Moja Ines jako jako voli Božić i mene jako veseli što je uživala na setu i napunila baterije kao i ja. Blagdanske fotke sam izdvojila u drugi set i puštam kao novi blog post nakon ovoga. Uživajte u prvom dijelu.

Nije lako s klincima na setu, niti na putovanju. O tome uskoro više u blog postu o putovanju s klincima 🙂 Ali Ines i ja to jako dobro hendlamo. I jako volim kada smo svi zajedno. Marija je super s klincima. Važno je imati fotografa koji to kuži i uživa sa njima. Pogledajte koja je to slatka ekipa sa nama.

Naljepnice Lilihalodecoration
Narukvica Borboleta Joaillerie
Autosjedalica NUNA PIPA LITE s IsoFix bazom
SHARE THIS STORY
COMMENTS
EXPAND
ADD A COMMENT