Welcome to Sofiagatan 54i

2021-01-22

Stan se nalazi na drugom katu u četvrti Strömmensberg u švedskom gradu Gothenburg. Na prodaju je preko agencije Alvhem. Veseli me pokazati ovaj divan prozračan stan u pastelnim tonovima. Toliko pozitive i inspiracije. Osim divnih pastelnih tonova, kroz cijeli stan se protežu divni komadi namještaja u boji eukaliptusa. Razmislite koju boju vi toliko volite i da li bi je mogli na ovaj način provući kroz interijer cijeloga doma? Komode u dnevnoj sobi, ormar i radni stol u spavaćoj, elementi u kupaonici te kuhinja. Razmislite i o posteljini.
Cijeli stan je povezan, usklađen. Svjetlo koje dolazi kroz prozore savršeno prikazuje boje i tonove. Uvijek sam gledala stan na jug, baš zbog svjetla.
Oduševilo me kada je neki dan Toma sjeo pored mene i gledao prema balkonu. Rekao je da je svjetlo toliko divno da bi to sada trebalo slikati. I da, svjetlo je bilo idealno. To se osjeti, a pravo oko to odmah uoči.
Stan je nalazi u zgradi iz 1930. godine ali je kompletno renoviran 2019.
Stan je toliko lijep, s pregršt divnih detalja. Gledajte i inspirirajte se. Predivan drveni pod, velika kupaonica, funkcionalna kuhinja, odlična mjesta za pohranjivanje!

Foto: @fotografanders
Styling: @styledbyemmahos

SHARE THIS STORY
COMMENTS
EXPAND
ADD A COMMENT