Welcome to Sofiagatan 46a

2021-08-14

Ugodan mali studio od 32 metra kvadratna, u zgradi iz 1926. na prodaju je preko agencije Alvhem. Sačuvani su mnogi lijepi detalji poput drvenih podova, ostave, zrcalnih vrata, radijatora od lijevanog željeza, lajsni i štukatura. Predivno dnevno svjetlo dolazi kroz visoke prozore koji su smješteni u toliko voljenim nišama. Sanjam o takvim prozorima.
Iako pokazujem mali studio, vjerujem da bi mnogi voljeli imati ovakav stan za život. Predivan primjer kako mali stan može izgledati fantastično. Znam i kod nas mnoge ljude koji su obnovili stare drvene podove i izgledaju odlično. Uz čiste zidove, neutralne boje, posteljinu i tkanine, i vaš stan može ovako lijepo izgledati.
Posebno mi se dopada kutak sa policom na zidu, nešto slično smo napravilil kod nas u maloj niši prije ulaska u spavaću sobu i toliko volim taj kutak. Vrlo lako to možete napraviti sami.
Razmislite o nijansama boja koje su u vašem stanu. Ovaj cijeli stan je u tonovima bijele sa naglaskom na eukaliptus zelenoj boji. Vidite je na posteljini, kuhinjskim frontama i biljkama.
Iako sam na odmoru, maštam o novom interijeru i preuređivanju.

Interijer je stilizirala Emma Fischer.

SHARE THIS STORY
COMMENTS
EXPAND
ADD A COMMENT