Welcome to Nordhemsgatan 31 A

2021-01-01

Pogledajte ovaj lijepo uređeni švedski stan ispunjen svjetlom na adresi Nordhemsgatan 31. Pokazala sam ovaj stan prije nekoliko godina još na staroj adresi bloga, ali sam opet naišla na njega i želim ga pokazati opet. Divan i jednostavan interijer. Baš onakav zbog kojega mi svaki puta zakuca srce.

Dva visoka prozora ispunjavaju dnevnu sobu svjetlošću, dok oni zajedno s visinom stropa i širokim otvorom u kuhinju stvaraju čudesno prozračnu atmosferu. Zidovi su obojeni u bijelu boju, kao i ostatak stana, ima lakirani drveni pod kako bi zadržao svoj prirodni svijetli ton. Strop krasi prekrasna štukatura.

Kuhinja je san za one koji vole kuhati i vole pozivati svoje prijatelje kući na večeru, a prostora za veliki stol za blagovanje ima dovoljno. Prostorana je, ima dovoljno radne površe kao i prostora za pohranu. Blagavaonski stol je san, posebno uz predivne bijele Thonet stolce od ratana.

Spavaća soba je velika i prostrana i koristi se kao dječja soba u kombinaciji s kućnim uredom. Soba ima zakrivljene zidove i šarmantne kutove. Oduševljena sam opet i opet, nadam se da ste i vi.

Photos by Jonas Berg via Stadshem.

SHARE THIS STORY
COMMENTS
EXPAND
ADD A COMMENT