Svježe zelena i sivo plava boja za opuštanje. Predivan interijer u stanu od 70 metara kvadratnih.

2022-02-28

Srce mi se slama od teške situacije, i znam da je mnogima od vas tako. Nadam se da će vas ovaj interijer barem na kratko opustiti.
Ovaj stan ima 71 metar kvadratni. Tlocrt je otvoren, dnevni dio spojen je u jedan prostor i jako je ugodan, predivno uređen i pun svjetla.

Ovaj prekrasni suncem obasjan stan u Švedskoj ima toliko karaktera i osobnosti, a to je uglavnom zbog svježe zelene kuhinje, koja se lijepo ističe u dnevnom boravku otvorenog plana. Zelene fronte ormarića odlično idu s bijelim pločicama i crnim visilicama. Sviđa mi se što je kuhinja planirana tako da su ormarići uglavnom na dnu radi svjetlijeg izgleda.

Između dnevnog boravka i kuhinje možete pronaći udoban okrugli stol za blagovanje. Svijetlo hrastovo drvo stola i stolica uklapa se u zelenilo kuhinje i svijetlu boju poda. Dnevna soba je također vrlo ugodna i kroz ta prekrasna klizna vrata možete pronaći dječju sobu koja je obojana u tamnozelenu boju koja nadopunjuje paletu boja kuhinje.

Spavaća soba je obojana u tamnoplavu, što izgleda ugodno, ali dramatično i sviđa mi se način na koji je ormar obojan u istu boju za integrirani izgled. Ovako nešto bih ja voljela sada napraviti u našoj kupaonici. Ista paleta boja nalazi se i kod ugradbenog ormara u hodniku s lijepom klupom.

Styled by Linnéa H. Manaberi, photograped by Henrik Linden for Alvhem

SHARE THIS STORY
COMMENTS
EXPAND
ADD A COMMENT