Welcome to Haga Nygata 16A

2019-07-22

Stan je na prodaju preko agencije Entrance Makleri. Ima 49 metra kvadratna i nalazi se u zgradi iz 1858.

Kako sam se ovih dana nagledala svakakvih apartmana, jako starih ali i jako ružnih, inspirirana sam podijeliti ovaj mali stan u staroj zgradi. Bez viška predmeta, prozračan i uredan. Pod koji je lako održavati, nije zatrpan starim tepisima. Započinjem kupaonicom jer me oduševila. Pod je dosta loš, međutim postavili su tepih od ratana i dobili onaj prirodni i ugodni izgled prostora. Stvari i veš trpaju u kašare sličnog materijala. Nema previše boja i sve izgleda jako umirujuće. Ručnici i slike na zidu su u istim tonovima. Ne shvačam kako je ljudima tako teško i od starih stanova napraviti nešto lijepo. Sve je moguće i nije potrebno puno novaca. Samo volja. Nadam se da će vas ovaj mali stan inspirirati da uredite vaše prostore ili da date prijedloge onima koji to trebaju.

U spavaćoj sobi je slična situacija. Malena prostorija, ali odiše mirom i svježinom. Ugodni materijali i zemljani tonovi. U vazama su grane koje i sami možete ubrati negdje vani. Ja sam toliko oduševljena ovim stanom, ne mogu se nagledati slika.

Ormar u spavaćoj sobi ima ogledalo po sredini, i tako lijepo reflektira svjetlo koje dolazi kroz prozor. Zavjese u sobi daju dovoljno privatnosti, a opet ne stopiraju svjetlo. Ovakve imam i ja kod sebe doma.

Vješalicu na zidu možete koristiti ne samo za odjeću, nego i za vreće u kojima držite potrebne stvari. Meni najčešće koriste za kozmetiku.

Odaberite neki lijepi maleni stolić za omiljene knjige i rasvjetu. Igrajte se sa teksturama, a ne sa bojama. Tako ćete dobiti kreativan ali umirujući prostor.

Nadam se da ćete ukrasti par ideja i uljepšati vaše domove.

SHARE THIS STORY
COMMENTS
EXPAND
ADD A COMMENT